Inghetata cu frisca si stracciatella

miercuri, 26 august 2009

Inghetata cu frisca si stracciatella


Avem nevoie de:

100 ml lapte
50 g zahar
2 galbenusuri
esenta de vanilie
250 ml frisca lichida
100 g ciocolata

Laptele,zaharul si galbenusurile se pun la fiert,la foc mic,amestecand continuu sa nu se afume sau sa se formeze cocoloase.Se lasa la racit.

In compozitia bine racita se incorporeaza frisca batuta cu vanilie si ciocolata tocata.



Se uniformizeaza si se da la congelator pentru cateva ore.

Share This Post

3 comentarii:

  1. Ura, sint prima... Nu va ingramaditi, ca am mincat eu toata inghetata. Cuscra, dar imi place ca te italianizezi...

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm...chiar toata la daniela?nici nu ma mir,la ce deliciu se arata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Haideti ca e pentru toata lumea! :))

    RăspundețiȘtergere