Spaghetti cu sos picant de vitel

marți, 11 august 2009




Avem nevoie de:

1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa
4 linguri de ulei de masline
300 g carne de vitel tocata mare
3 catei de usturoi pisati
2 linguri de condimente Kotanyi maruntite (busuioc, cimbru, rozmarin)
1 pahar suc de rosii
2 rosii
1 pahar vin alb
sare
piper Kotanyi
patrunjel uscat Kotanyi pentru presarare peste paste
400 g spaghete

Calim usor ceapa tocata marunt in uleiul de masline.Adaugam si carnea taiata cubulete si amestecam.Punem si morcovul impreuna cu pastarnacul si usturoiul le sotam pentru cateva minute.

Adaugam condimentele si sucul de rosii amestecat cu vin alb. Decojim rosiile,le tocam marunt si le adaugam la sos.Fierbem la foc mic timp de 30 de minute.
Potrivim gustul de sare si piper.

Intre timp fierbem spaghetele in apa cu sare,le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.



Servim spaghetele cu sos,presaram cu patrunjel verde.





Delicios!


Share This Post

2 comentarii:

  1. si aici o portie,please!ca tocmai vrem sa cinam...si pastele tale's suuper!

    RăspundețiȘtergere