Concurs "Kitchen-Aid"

luni, 14 februarie 2011

Ati auzit de marea surpriza pe care ne-a pregatit-o bucataras.ro?

www.shop.bilancia.ro,
 Bucataras.ro impreuna cu www.shop.bilancia.ro, organizeaza un concurs cu premii in valoare totala de 60 de milioane de lei, toate constand in produse din gama Kitchen-Aid. Vor fi 4 categorii (aperitiv, ciorba, fel principal, desert) la care fiecare blog poate inscrie doar o reteta. In momentul in care se inscrie reteta, se alege si premiul dorit, din cele oferite de Bilancia: food-processor, blender si toaster.

Pentru a putea castiga unul din aceste premii trebuie doar sa-ti inviti prietenii de pe facebook sa te voteze.

Ce ziceti? Ne bagam? Mai avem 3 zile la dispozitie pentru inscriere.

Share This Post

5 comentarii:

  1. Da' eu am de toate. Dar cu blogul meu pot sa ma inscriu? Poate au si sectiunea sandvisuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, eu nu dau nici o valoare acestor concursuri ce se pot castiga in urma voturilor prietenilor si cunostintelor. Real, totul se rezuma la cat de multi prieteni sau cunostinte sunt dispuse sa-ti dea votul si nu la valoarea in sine a retetei postate. Nu este corect si tocmai din acest motiv nu a sa particip niciodata la un astfel de concurs, sa cersesc voturi, mi se pare urat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Minoki, nu cred ca poti participa. :( Una din conditiile participarii este sa ai postata reteta in blog sau pe bucataras.ro in anul 2010

    Data viitoare! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela, ai mare dreptate, votul cunostintelor si prietenilor conteaza si nu neaparat reteta in sine. Din pacate asta e sistemul concursurilor pe net si nu cred ca se va gasi vreodata o modalitate de vot in urma careia sa fie toata lumea multumita.

    RăspundețiȘtergere