Cannelloni cu carne

luni, 16 iulie 2012

Pentru ca atunci cand am facut cannelloni cu branza puii mei "au fost cuminti si au papat tot" :))) m-am gandit ca de aceasta data sa le fac cu carne, preferata lor.




10 tuburi de cannelloni ( pentru o tava de 20/20 cm)
150 g mozzarella 

~300 g piept de curcan
1 morcov
1 ceapa mica
1 catel usturoi
2 rosii
1 ou
patrunjel verde
cateva frunze de busuioc
sare si piper

Pentru sosul Bechamel:

50 g unt
2 linguri faina
400 ml lapte
nucsoara
sare si piper

Untul il topim la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin. Omogenizam, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana incepe sa se ingroase. Se lasa la racit.


Pieptul de curcan il tocam in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor.


Cu pasta obtinuta umplem tuburile de cannelloni, pe care le vom aseza apoi in tava bine unsa cu ulei. Turnam deasupra sosul Bechamel si acoperim cu un strat cat mai generos de mozzarella.


Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.


Se serveste cald.

Pofta buna.


Share This Post

10 comentarii:

  1. Vai Miha, ce buntatate ai facut aici, pozele sunt superbe!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragutica,sunt grozavi si cu toate ca de-abia i-am terminat pe ai mei cu porc-vita ,ma bate gandul sa-i pregatesc si cu piept de curcan !
    Sunt...fancy!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. O minunatie, nu alta. Plus galbenul auriu perfect de rigoare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt fff apetisante fotografiile, ador acest fel de mancare!
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bunatate. Ador pastele, iar aici vad o deliciosenie!
    Am luat si o portie la pachet :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Seamana mult cu dropul.. dar e mult mai gustos.

    RăspundețiȘtergere
  7. doresc sa te intreb unde pot gasi canneloni? am cautat la kaufland si Billa dar nu am gasit, am cautat la raionul paste si la raionul congelate pentru ca nu stiam cum se prepara, daca se fierb sau se pun direct asa, aveam in minte reteta ta cand am mers la cumparaturi, am intrebat de ele dar nimeni nu a stiut unde le pot gasi. multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  8. Canneloni am cumparat de la Lidl, dar sunt si in Carrefour. In principui, se gasesc la orice supermarket, la raionul de paste fainoase. Sunt ambalate in cutii de carton, nu in punga.

    Sper sa gasesti curand si sa revii cu impresii. ;;)

    RăspundețiȘtergere