by Ginuca
Avem nevoie de:
160 g faina
120 g zahar
130 g unt
2 albusuri
esenta de vanilie
Untul se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie,pana devine ca o spuma,dupa care se adauga treptat faina.
Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se toarna peste compozitia de unt si se amesteca usor.
In tava tapetata cu hartie de copt se spriteaza bastonase lunguiete de cca 8 cm lungime,la distanta intre ele.
Se dau la cuptor,pana incep sa se rumeneasca marginile,in jur de 10 minute.
Marea majoritate s-au mancat direct din tava :)) Ce-a mai ramas am "machiat" cu ciocolata amaruie topita si am papat cu inghetata. :)
Limbi de pisica |
Avem nevoie de:
160 g faina
120 g zahar
130 g unt
2 albusuri
esenta de vanilie
Untul se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie,pana devine ca o spuma,dupa care se adauga treptat faina.
Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se toarna peste compozitia de unt si se amesteca usor.
In tava tapetata cu hartie de copt se spriteaza bastonase lunguiete de cca 8 cm lungime,la distanta intre ele.
Se dau la cuptor,pana incep sa se rumeneasca marginile,in jur de 10 minute.
Marea majoritate s-au mancat direct din tava :)) Ce-a mai ramas am "machiat" cu ciocolata amaruie topita si am papat cu inghetata. :)