Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate


* 1 muschiulet de porc
* 1 lingura busuioc
* 1 lingura oregano
* 1 lingura patrunjel
* 3 catei usturoi
* 1 lingurita sare
* 1/2 lingurita piper
* 2 linguri otet
* 3 linguri ulei de masline

Intr-un vas amestecam condimentele,



apoi turnam uleiul cate putin, amestecand continuu, pana obtinem o pasta. La sfarsit punem si otetul si omogenizam.

Muschiuletul se taie felii, care se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.

Fiecare bucata de carne se unge cu crema de ierburi pe ambele parti. Se pun pe un platou,



se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru cel putin 6 ore.

Se rumenesc pe gratarul bine incins, cate 5 minute pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.

Sursa