by Laura Adamache
![](//1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhkZh2d8I/AAAAAAAACFA/FFlw7Ny6LmU/s320/SSA43608.jpg)
Avem nevoie de:
6 oua
200 g unt
300 g ciocolata amaruie
200 g faina
300 g zahar
1 pliculet praf copt
Topim ciocolata cu untul la foc mic.
![](//1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sjdg97jI0NI/AAAAAAAACEQ/T9hR3uSSZK0/s320/SSA43568.jpg)
Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.
![](//1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhEegq9cI/AAAAAAAACEY/6YIF0wFR0K4/s320/SSA43572.jpg)
Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale,pe rand,amestecand bine dupa fiecare.
![](//3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhLPJhkcI/AAAAAAAACEg/JBSU5oAsrE8/s320/SSA43583.jpg)
Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.
Pentru "inima" de cocos avem nevoie de:
300 g lapte condensat indulcit
100 g nuca de cocos
Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos,pana se omogenizeaza.
![](//2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhY2JJZsI/AAAAAAAACEw/KT8poJU4kfA/s320/SSA43590.jpg)
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata,apoi cu o lingura,din loc in loc "inima" de cocos.Cu ajutorul unui bat pentru frigarui,amestecam cele 2 compozitii.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.
Creste foarte mult,de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare. :))
![](//2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhgmlqcOI/AAAAAAAACE4/up8FTOjqwGw/s320/SSA43605.jpg)
O prajitura ciocolatoasa si foarte foarte buna.Aviz ciocoholicilor! :))
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhkZh2d8I/AAAAAAAACFA/FFlw7Ny6LmU/s320/SSA43608.jpg)
Avem nevoie de:
6 oua
200 g unt
300 g ciocolata amaruie
200 g faina
300 g zahar
1 pliculet praf copt
Topim ciocolata cu untul la foc mic.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sjdg97jI0NI/AAAAAAAACEQ/T9hR3uSSZK0/s320/SSA43568.jpg)
Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhEegq9cI/AAAAAAAACEY/6YIF0wFR0K4/s320/SSA43572.jpg)
Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale,pe rand,amestecand bine dupa fiecare.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhLPJhkcI/AAAAAAAACEg/JBSU5oAsrE8/s320/SSA43583.jpg)
Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhSHC_yGI/AAAAAAAACEo/saIy6ImGr6g/s320/SSA43586.jpg)
Pentru "inima" de cocos avem nevoie de:
300 g lapte condensat indulcit
100 g nuca de cocos
Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos,pana se omogenizeaza.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhY2JJZsI/AAAAAAAACEw/KT8poJU4kfA/s320/SSA43590.jpg)
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata,apoi cu o lingura,din loc in loc "inima" de cocos.Cu ajutorul unui bat pentru frigarui,amestecam cele 2 compozitii.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.
Creste foarte mult,de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare. :))
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SjdhgmlqcOI/AAAAAAAACE4/up8FTOjqwGw/s320/SSA43605.jpg)
O prajitura ciocolatoasa si foarte foarte buna.Aviz ciocoholicilor! :))