![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sg0pTt_77HI/AAAAAAAABvo/kvfbH95Rr84/s320/SSA41760.jpg)
Avem nevoie de:
1 foaie aluat foietaj
1 plic Crem Ole
250 ml frisca
150 ml lapte
50 g ciocolata rasa
frisca si cacao pentru decor
Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sg0oxYl8b7I/AAAAAAAABvI/ZsYxliAg00A/s320/SSA41693.jpg)
Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.
Pentru crema,amestecam Crem Ole-ul cu lapte,frisca si ciocolata rasa. Mixam pana obtinem o crema destul de teapana :) pe care o intindem peste tarta racita.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sg0o33jyioI/AAAAAAAABvQ/lwwiGZhqCdU/s320/SSA41723.jpg)
Ornam cu frisca,apoi pudram cu cacao.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sg0pK5ZAbvI/AAAAAAAABvg/-F-6DMiosOE/s320/SSA41750.jpg)