* Pentru aluat:
* 150 ml lapte
* 1 lingurita drojdie
* 1 linguri ulei
* 1 lingurita sare
* 1 lingurita zahar
* 2 cani faina
Toate ingredientele le-am pus la masina de paine, la programul de framantare+dospire.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SxluoTkPuFI/AAAAAAAAEv8/ngnPYie_ZqE/s400/DSCF7044.jpg)
* Pentru umplutura:
* 1/2 piept de pui
* 3 catei usturoi
* 1 ceapa mica
* patrunjel
* 1 ou
* 1 lingura ulei de masline
* sare si piper
* boia de ardei si nucsoara
Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou,ierburi si condimente.
Se intinde aluatul, nu foarte gros si se taie cu o forma rotunda, in numar par.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SxluubqvK5I/AAAAAAAAEwE/Pu8FRB4Rh74/s400/DSCF7048.jpg)
La jumatate dintre ele le facem o gaura la mijloc,
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sxlu11jc8FI/AAAAAAAAEwM/rLm4-wpQmk0/s400/DSCF7053.jpg)
iar pe celelalte punem umplutura.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sxlu-BJQx-I/AAAAAAAAEwU/JSlm3H9qNIw/s400/DSCF7056.jpg)
Acoperim cu turtitele gaurite :) si presam marginile cu furculita.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SxlvE93nz4I/AAAAAAAAEwc/4dFLjy8UJJg/s400/DSCF7059.jpg)
Se ung cu galbenus de ou si gaura se umple cu cascaval ras amestecat cu telemea.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SxlvLeISTWI/AAAAAAAAEwk/38NLSHsrzNg/s400/DSCF7062.jpg)
Sau cu susan. Sau cu cate o maslina. Dupa preferinta.
Se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.
Dupa o idee preluata de la Laura Sava. :)