![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sq6gtthUWfI/AAAAAAAADzQ/NJzHNIXTvD8/s400/SSA41729.jpg)
Avem nevoie de:
4 pulpe de pui dezosate
2 linguri mustar
2 linguri miere
2 linguri susan
1/2 limgurita rozmarin tocat
3 linguri ulei de masline
1 lamaie
sare si piper
Mierea o amestecam cu ulei,mustar si zeama de lamaie.Adaugam rozmarinul,susanul,sare si piper dupa gust.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sq6gbysvQeI/AAAAAAAADzA/mDqq9SQUHOw/s400/SSA41691.jpg)
In sosul obtinut punem pulpele de pui,acoperim vasul cu folie de plastic si dam la frigider pentru o ora.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sq6gi8uqOnI/AAAAAAAADzI/Dse0oGVU-9s/s400/SSA41696.jpg)
Punem carnea cu tot cu sos intr-un vas termorezistent si dam la cuptor,la foc mediu,pana scade sosul si pulpele se rumenesc.
Se servesc cu garnitura preferata. Eu am facut cartofi picanti.