Avem nevoie de:
* 4 pulpe de pui dezosate
* 1/2 piept de pui
* 2 oua
* 40 g pesmet
* 300 g cascaval
* sare si piper
* boia de ardei
Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/StwvpkPZ7yI/AAAAAAAAEWQ/Ov6dJQU_djs/s400/SSA40679.jpg)
Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet,
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/StwvxqPfObI/AAAAAAAAEWY/HkuHW2I_RXw/s400/SSA40687.jpg)
apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.
Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt,
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Stwv7DcuSeI/AAAAAAAAEWg/Ul77SSkvJBY/s400/SSA40691.jpg)
pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.
Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.
Sursa