![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SnSqB1F0m5I/AAAAAAAADRc/LAZ4vCeGCjE/s320/SSA45850.jpg)
Avem nevoie de:
3 galbenusuri
200 ml lapte
200 ml frisca lichida
100 g zahar
150 g ciocolata amaruie
esenta de vanilie
Galbenusurile le frecam bine cu zaharul si vanilia,pana devin ca o crema si isi dubleaza volumul.
Ciocolata o topim impreuna cu laptele si in momentul in care da in clocot,turnam peste crema de galbenusuri.Lasam la racit.Eu am pus vasul intr-un castron cu apa cu gheata. :)
Dupa ce s-a racit bine,adaugam frisca batuta si omogenizam.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SnSp5SVAlqI/AAAAAAAADRU/Dor_NTKXyCQ/s320/SSA45829.jpg)
Dam la congelator pentru 1 ora-1 ora si jumatate.Mixam din nou,sa spargem acele de gheata si dam din nou la congelator,pana la congelarea completa.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SnSqFkNhJpI/AAAAAAAADRk/6YkF0T8CowQ/s320/SSA45852.jpg)