Mihaela, a lansat in octombrie o provocare intre bloggerii din Romania. In fiecare luna un blog va gazdui provocarea "Dulce Romanie", cu un ingredient la alegere. In noiembrie Furnicuta ne-a provocat la "Nuci si usturoi", in decembrie Alison ne-a starnit interesul cu "Peste si fructe de mare" si in ianuarie, dupa atatia carnati si caltabosi :)) Alinuta ne-a revigorat cu "Rucola (Voinicica) si ciuperci".

Pentru luna februarie am acceptat sa gazduiesc eu aceasta provocare. Cum luna aceasta este "luna dragostei" am ales ca ingredient principal...ciocolata. Un ingredient  spectaculos si senzual, care se potriveste de minune cu dragostea ce pluteste in aer. :))


Ce ziceti?Facem luna aceasta un festin al ciocolatei?

Cine vrea sa participe imi va trimite pe mail (miha278@gmail.com) numele, numele blogului, link-ul postarii si o poza de 300 px cu preparatul respectiv. Data limita de trimitere va fi 14 februarie, iar pe 15 februarie voi afisa "galeria ciocolatoasa". Daca nu aveti blog imi puteti trimite doar poza si reteta, in cazul in care veti dori sa participati la aceasta provocare.

Va astept cu drag. Abia astept sa vad ce idei veti avea si cu ce anume va veti surprinde perechea de Valentine's Day.