Dragii mei, am revenit in bucataria mea, care acum mi se pare mica, mica si saracacioasa ( nu ca n-ar fi, fie vorba intre noi :))) ) dupa ce luni am gatit in bucataria Electrolux, impreuna cu Gabi (Papa Bun) si Angelica de pe ardei-iute.ro, asistate, sustinute si incurajate de echipa GoodFood si Electrolux. Angelica a avut-o ca invitata pe Loredana, una din Bucataresele Vesele, o prezenta intr-adevar vesela si de mare ajutor.
Fiecare dintre noi si-a gatit reteta, ajutate fiind de super aparatura Electrolux. O plita cu inductie absolut minunata si niste cuptoare de vis, care aproape ca gatesc singure. :)) Eu de Luni visez la ele si cred ca oricine si le-ar dori in bucataria proprie.
Pe langa faptul ca am gatit, am ras si ne-am distrat... la sfarsit am si mancat. :)) Desi ora era destul de tarzie, am savurat bucatele pregatite
Terinele de pui cu hribi, cu piure de cartofi si dovleac, sparanghel cu prosciutto, rosioare cu usturoi si sos de usturoi cu smantana si capere gatite de Angelica au fost un deliciu. Un preparat delicios, cu care va veti incanta musafirii, la orice masa festiva.
Eu am gatit lasagna cu carne de pui. Aprecierile le las la latitudinea asistentei. :)))
Si ce am asteptat cu totii cu sufletul la gura si frematand de emotii si pofte, a fost desertul Gabrielei, Baked Alaska, un desert absolut senzational.
Vorbele sunt prea putine pentru a putea reda in cuvinte atmosfera de care am avut parte de-a lungul serii. Cred ca pozele facute de Catalin Voicu la acest eveniment vorbesc de la sine. :)
Fiecare dintre noi si-a gatit reteta, ajutate fiind de super aparatura Electrolux. O plita cu inductie absolut minunata si niste cuptoare de vis, care aproape ca gatesc singure. :)) Eu de Luni visez la ele si cred ca oricine si le-ar dori in bucataria proprie.
Pe langa faptul ca am gatit, am ras si ne-am distrat... la sfarsit am si mancat. :)) Desi ora era destul de tarzie, am savurat bucatele pregatite
Terinele de pui cu hribi, cu piure de cartofi si dovleac, sparanghel cu prosciutto, rosioare cu usturoi si sos de usturoi cu smantana si capere gatite de Angelica au fost un deliciu. Un preparat delicios, cu care va veti incanta musafirii, la orice masa festiva.
Eu am gatit lasagna cu carne de pui. Aprecierile le las la latitudinea asistentei. :)))
Si ce am asteptat cu totii cu sufletul la gura si frematand de emotii si pofte, a fost desertul Gabrielei, Baked Alaska, un desert absolut senzational.
Vorbele sunt prea putine pentru a putea reda in cuvinte atmosfera de care am avut parte de-a lungul serii. Cred ca pozele facute de Catalin Voicu la acest eveniment vorbesc de la sine. :)