El este ingerasul luptator ce are nevoie de noi!!!



Acest copil este ca si oricare altul, care vrea sa se joace, rade, vorbeste aidoma celor de varsta lui, dar totodata este neobisnuit de bine adaptat la viata in spital! Si asta ca spitalul a ajuns pentru el ca si a doua casa, datorita timpului indelungat petrecut acolo!

Privesc in urma...au trecut aproape 2 ani de cand ne luptam sa facem tot ce putem noi sa ne ajutam puiul; nevinovat care mai mult a stat in spitale.
La varsta de 1 an o facut o otita inofensiva si o "miraculoasa" de doctorita a decis ca este nevoie de o punctie transtimpanica . Acea punctie a fost inceputul chinului si a tristei povesti ce va urma.
La doar cateva zile a devenit suspect de un microb luat din spital care dupa spusele lor a generat o infectie puternica si i s-a pus diagnosticul de otomastoidita cronica.Au urmat 2 luni de tratamente injectabile in speranta ca infectia s eva retrage si nu va ajunge la operatie.
La doar 1 anisor si 3 luni a fost operat prima oara; o operatie de 3 ore timp in care am simtit ca au trecut trei ani.Capul micut bandajat parea atat de mare....cand l-am luat in brate anesteziat fiind inca inimioara ii batea atat de tare incat simteam dorinta lui de a trece peste.
Dupa o lunga recuperare am plecat acasa sperand ca niciodata nu vom mai ajunge in acea situatie.
In tot acest timp am mers saptamanal la spital pentru aspirare si verificarea tubului de ventilatie.
In luna mai febra a inceput iar sa atace impreuna cu crizele de plans din cauza durerii. Dupa noi incercari de tratamente sa ajuns iar la operatie....din nou acceasi poveste ....
La doar cateva zile dupa operatie infectia a reaparut....medicii au vrut sa semnam o hartie prin care eram de acord sa scoata toate oasele urechii...sa ramana surd, si cu asta sa avem 60% sanse ca infectia sa nu atinga creeru.
Am plecat la Bucuresti plini de speranta ca va fi bine....cu ajutorul mamicilor de BUCURII si a IESENCELOR
Doctorul a decis sa intervina iar chirurgical, promitandu'ne ca nu se va atinge de oasele sale sau de auz.
Am plecat din Bucuresti fericiti ca inca o data invinsesem boala!!!
Insa acesta a fost doar un capitol incheiat.
Dupa nici 5 luni fericirea ni sa spulberat iar. Infectia recidivase din nou.
Am vandut micile lucruri ce le-am avut si ne-am mutat in Bucuresti ca sa fim mai aproape de medicul ce il operase ultima oara.
In februarie dupa alte cateva tratamente incercate s-a decis operarea de urgenta.
Timp de 2 ore am privit ceasul si m-am intrebat de ce ...care e cauza. Oare e atat de greu sa se afle de ce recidiveaza.
Medicul trateaza efectul....ne zice sa avem incredere si rabdare atunci cand intrebam care e cauza, dar pana cand?
Atat de multa rabdare am avut incat pe 13 aprilie in saptamana mare a Pastelui a fost operat din nou.
Dupa spusele medicului infectia arata ca un ciochine de strugure adunata si in loc de boabe crescusera polipi....:(

ACUM SUNTEM TERMINATI.

Dupa nici o luna de la operatie, infectia a recidivat.
Am inceput sa caut clinici din afara.Cea care ne-a raspuns pana acum a fost o clinica din Ungaria/Szeged.
Printr-o firma de mediere am aflat ca operatia in sine...ceea ce i s-a facut si la noi costa 5000RON/pentru o ureche...insa avand in vedere scrisoarea medicala, medicii au multe necunoscute si trebuiesc o serie de analize facute care nu ne-au putut spune la cat vor ajunge costul lor pana nu il vad.
Am vorbit cu ei si suntem asteptati la inceputul lui IULIE sa mergem pentru primele analize sa se gasesca locul infectiei....de unde se produce toata aceasta nebunie.
Astazi am gasit si un spital de la Roma specializat pe otomastoidita si operatiile necesare.Abia am trimis scrisoarea medicala....asteptam un raspuns de la ei.

SEBASTIAN are acum 2 ani si 9 luni.Este un copil extraordinar, cu o putere de a lupta de ne ajuta si pe noi sa mergem inainte.
A inceput sa si vorbeasca ceea ce este un semn bun.

Va multumesc din suflet ca ati citit povestea noastra si cine ne poate ajuta cu o rugaciune, sau financiar pentru a putea pleca in strainatate sa gasim cauza va dorim sa va de-a Dumnezeu sanatate


Documentele primite de la Klinikum Augsburg

ESTIMARE CLINICA OPERATIE SEBI

DATE CONT

NUME: FERARIU ANDREEA DANIELA
BANCA TRANSILVANIA Sucursala Iasi str.Ghica Voda 3A Iasi Romania
CONT:
RO03 BTRL 0240 4201 M216 80XX [EURO]
RO28 BTRL 0240 1201 M216 80XX [RON ]
SWIFT: BTRLRO22ISA



Avem Paypal






ANDREEA
TEL:0744.176.548