![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S4VcYat76iI/AAAAAAAAFjc/8qds0qSSHNM/s400/SSA40002+copy.jpg)
Cu dragoste, de Dragobete...
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S4VcdT4cR8I/AAAAAAAAFjk/MvDnxiSOjIc/s400/SSA40007+copy.jpg)
Reteta este cea a bomboanelor Raffaello.
* 250 g lapte praf
* 100 g zahar pudra
* 50 g nuca de cocos
* 100 g unt
* 1 lingura frisca lichida
* 50 g ciocolata amaruie
Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.
Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1 lingura frisca lichida.
Topim ciocolata amaruie, la microunde sau la bain-marine.
Formele in care vom face bomboanele, (in cazul meu hartiute pentru bomboane si un suport pentru bomboane dintr-o cutie de bomboane Milka. :)) ) se pensuleaza de cateva ori cu ciocolata topita. Dupa fiecare pensulare se baga formele la congelator, pentru cateva minute.
Dupa ce-am terminat aceasta operatiune, umplem formele cu compozitia cu cocos si dam din nou la congelator pana la intarirea completa.
Desi am avut ajutoare la pictat hartiutele :))
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S4VcHTFqb6I/AAAAAAAAFjM/cDGmfEw_gEQ/s400/DSCF3010+-+Copy.jpg)
la un moment dat m-am plictisit si am modelat bilute din compozitie, pe care le-am tavalit apoi prin nuca de cocos.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S4VcP6znynI/AAAAAAAAFjU/n5_gSo53NdM/s400/SSA40022+copy.jpg)
Iubiti-va mult dragii mei! :)
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S4VclKNEOaI/AAAAAAAAFjs/SEPlDKQh_1k/s400/SSA40026+copy.jpg)