![]() | |
Inghetata cu cafea |
Avem nevoie de:
2 galbenusuri
100 g zahar
150 ml cafea tare
100 ml lapte
250 g mascarpone
250 ml frisca lichida
Galnenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga laptele si se pune la fiert,pana se ingroasa putin,amestecand continuu.Dupa aceea se toarna si cafeaua,cate putin.Se da deoparte si se lasa la racit.
Intre timp vom bate frisca si o vom amesteca cu mascarpone.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SpGRxyWI0_I/AAAAAAAADfQ/A5T731Fjr_A/s320/SSA40803.jpg)
Dupa ce s-a racit compozitia de galbenusuri cu cafea,se pune frisca cu mascarpone si se omogenizeaza.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SpGR5yeXEUI/AAAAAAAADfY/lvM4cuRxvn4/s320/SSA40811.jpg)
Se da la congelator pentru cateva ore.
Delicioasa!