![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/StuBMFWp6qI/AAAAAAAAEVk/WuYoL7BNB0w/s400/SSA40671.jpg)
Avem nevoie de:
* 320 ml apa
* 120 g faina integrala
* 100 g faina de secara
* 250 g faina alba
* 2 linguri ulei de masline
* 2 lingurite drosjdie uscata
* 1 lingurita sare
* 1 lingurita zahar
Punem ingredientele in cuva masinii de paine in urmatoarea ordine: apa, sare
şi zahar.
Apoi adaugam faina şi drojdia uscata.
Selectam programul de framantare+dospire.
La sfarsitul programului, oprim masina, scoatem aluatul pe masa bine infainata.
Ii dam forma rotunda si crestam cu un cutit bine ascutit pe mjiloc.
Punem painea intr-un loc caldut, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pana isi dubleaza volumul.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/StuA99db-aI/AAAAAAAAEVc/YsmPVp8pVTc/s400/SSA40661.jpg)
Dam la cuptor pentru jumatate de ora.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/StuBPjs5Z0I/AAAAAAAAEVs/AprINMZo9NQ/s400/SSA40673.jpg)