![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SZgkpjtlWAI/AAAAAAAAAqw/ts6VZOyTNQk/s320/SSA46937.jpg)
Avem nevoie de:
60 ml apa
240 ml lapte
60 g unt
1 ou
2 linguri zahar
1,5 lingurite sare
550 g faina
1 plic drojdie uscata
Am pus toate ingredientele in masina de paine, la programul de framantare+dospire.
Aluatul trebuie tinut la dospit cat mai mult, sa fie chiflele pufoase. Eventual la rece. Eu l-am mai tinut vreo jumatate de ora dupa ce l-am scos din masina, eram in criza de timp, se apropia ora pranzului. :)
Am impartit aluatul in 12 parti, aproximativ egale, le-am rulat, apoi innodat si imbarligat si astfel mi-au iesit 12 chifle, mici, dragalase si pufoase, dupa ce le-am copt 25 de minute.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SZglF5bZoyI/AAAAAAAAArA/sEU5XEzFVqA/s320/SSA46947.jpg)
Inainte de a le baga la cuptor le-am uns cu ou si am presarat seminte de susan si mac, din belsug.
Dupa ce le-am scos din cuptor, cat erau inca fierbinti le-am uns cu unt, pentru luciu.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SZgkyO8KHjI/AAAAAAAAAq4/yImSJ9LY3_w/s320/SSA46926.jpg)