Ideea e preluata de la Medena ,dar dupa ce m-am apucat de facut,am mai facut si ceva modificari.



Avem nevoie de:
3 oua
14 linguri de zahar
15 linguri de ulei
15 linguri de lapte
18 linguri de faina
10 g praf de copt
2 plicuri zahar vanilat

Ouale le-am mixat bine cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand vanilia,zaharul,uleiul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt,alternata cu laptele.



Am turnat compozitia intr-o tava (25/32) tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora.



Pentru crema avem nevoie de:

1 plic Crem Ole de vanilie de la Dr Oetcher
300 ml frisca lichida
100 ml lapte

Crema se prepara conform indicatiilor de pe plic.
Se poate folosi orice alt fel de budinca.

Pentru glazura avem nevoie de:

100 g ciocolata
200 ml lapte
100 g unt
nuca sau/si nuca de cocos,dupa gust si preferinta

Topim ciocolata impreuna cu laptele si untul.

Dupa ce s-a copt blatul,il taiem in 2 pe lungime.



Repartizam crema pe unul din blaturi.



Uniformizam si acoperim cu celalalt blat. Cu un cutit bine ascutit taiem blatul in patratele,la marimea dorita.



Luam patratelele si le scufundam in siropul de ciocolata fierbinte,apoi le dam prin nuca sau/si nuca de cocos.



Si o sectiune...