Cremoase si ciocolatoase, visul oricarui ciocoholic :)) Si Adi Hadean e unul dintre ei...:)))
* 100 g ciocolata amaruie
* 250 g mascarpone
* 2 galbenusuri
* 2 linguri lichior de migdale
Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi.
Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza. Amestecand continuu se adauga mascarpone, iar la sfarsit lichiorul de migdale.
Se pune la rece pana incepe sa se ingroase. Punem compozitia pe o bucata de hartie de copt si rulam, strangand bine la capete.
Se da din nou la rece pana la intarirea completa.
Se portioneaza si se serveste ca atare sau cu cate un mot de frisca.
* 100 g ciocolata amaruie
* 250 g mascarpone
* 2 galbenusuri
* 2 linguri lichior de migdale
Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi.
Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza. Amestecand continuu se adauga mascarpone, iar la sfarsit lichiorul de migdale.
Se pune la rece pana incepe sa se ingroase. Punem compozitia pe o bucata de hartie de copt si rulam, strangand bine la capete.
Se da din nou la rece pana la intarirea completa.
Se portioneaza si se serveste ca atare sau cu cate un mot de frisca.