![]() |
Adăugaţi o legendă |
1 piept impartit in 4
4 felii subtiri de sunca (eu am folosit sunca din piept de pui)
4 felii de cascaval
1 oua
faina
pesmet
sare,piper si boia de ardei iute
Bucatile de piept de pui se bat bine cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare,piper si boia.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sd9pqzDTQhI/AAAAAAAABUg/YExuflMwSoo/s320/SSA48952.jpg)
Pe fiecare bucata de carne se pune o felie de sunca.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sd9q72Tu28I/AAAAAAAABUo/dmAYNuP_B_M/s320/SSA48962.jpg)
Si una de cascaval.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sd9rEx81UxI/AAAAAAAABUw/O9ZEPOyif_o/s320/SSA48967.jpg)
Se pliaza bucata in doua, acoperind cascavalul. Se bat putin marginile cu ciocanul pentru a lipi marginile.
Fiecare bucata se tavaleste prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sd9rPXwG1qI/AAAAAAAABU4/KFo4c6q5_yg/s320/SSA48969.jpg)
Se acopera bine cu pesmet,se preseaza cu mana,insistand pe margini.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sd9rauwchSI/AAAAAAAABVA/4RER9iwvvv0/s320/SSA48972.jpg)
Se prajesc in ulei incins.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sd9rkrHXkZI/AAAAAAAABVI/yuUAwYVYwis/s320/SSA48979.jpg)
Cand sunt rumene pe ambele parti se scot pe hartie absorbanta.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/Sd9r4L3BcCI/AAAAAAAABVQ/rQxLINoW1XU/s320/SSA48988.jpg)
Noi i-am servit simpli,cu salata verde si paine de casa.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SeBih_koJwI/AAAAAAAABVg/vy7dKxESjP8/s320/SSA49304.jpg)