Aceasta crema de ciocolata poate fi servita ca atare, in portii mici, nu de alta dar e destul de consistenta, sau ca umplutura pentru diverse retete de prajituri sau tort. Pusa intr-un borcan la frigider se pastreaza cu bine pentru cateva zile, mai mult nu stiu, ca i-am facut repede capatul. :))
300 g ciocolata amaruie
4 linguri smantana pentru frisca
6 linguri lapte condensat indulcit
2 galbenusuri
250 g mascarpone
Ciocolata rupta bucatele o topim la foc mic impreuna cu smantana pentru frisca. Omogenizam si adaugam cele 2 galbenusuri. Amestecam bine si lasam sa se raceasca.
Mascarpone il mixam cu laptele condensat indulcit, apoi il incorporam in crema de ciocolata.
Simplu si delicios!
Sursa de inspiratie
4 linguri smantana pentru frisca
6 linguri lapte condensat indulcit
2 galbenusuri
250 g mascarpone
Ciocolata rupta bucatele o topim la foc mic impreuna cu smantana pentru frisca. Omogenizam si adaugam cele 2 galbenusuri. Amestecam bine si lasam sa se raceasca.
Mascarpone il mixam cu laptele condensat indulcit, apoi il incorporam in crema de ciocolata.
Simplu si delicios!
Sursa de inspiratie