Tort cu caramel si ciocolata

luni, 14 februarie 2011

Noi nu tinem mortis sa sarbatorim Valentine's Day. Suntem prea "batrani" pentru asta :)) si pentru atat de multe inimioare rozzzz....:)))  Dar cum dragostea pluteste in aer, cum de peste tot se simte iubirea... m-am lasat dusa de val si am profitat de ocazie sa pun in practica o combinatie de caramel si ciocolata ce ma bantuia de multa vreme.

Pe de alta parte am profitat de ocazie sa onorez provocarea lunii februarie, provocare la care va astept si pe voi. ;) Pana diseara imi mai puteti trimite pozele voastre.

Deci, ocazii...ca sa nu spun scuze :)))...am tot avut sa fac acest tort.

Nu e atat de dichisit, frumos si elegant ca cel de anul trecut, dar e atat de bun, incat asta se poate trece cu vederea. Sau nu? :)))



Pentru blat:


5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina
2 linguri cacao
3 linguri ulei
1 lingurita praf de copt
esenta de vanilie

Concurs "Kitchen-Aid"

Ati auzit de marea surpriza pe care ne-a pregatit-o bucataras.ro?

www.shop.bilancia.ro,
 Bucataras.ro impreuna cu www.shop.bilancia.ro, organizeaza un concurs cu premii in valoare totala de 60 de milioane de lei, toate constand in produse din gama Kitchen-Aid. Vor fi 4 categorii (aperitiv, ciorba, fel principal, desert) la care fiecare blog poate inscrie doar o reteta. In momentul in care se inscrie reteta, se alege si premiul dorit, din cele oferite de Bilancia: food-processor, blender si toaster.

Pentru a putea castiga unul din aceste premii trebuie doar sa-ti inviti prietenii de pe facebook sa te voteze.

Ce ziceti? Ne bagam? Mai avem 3 zile la dispozitie pentru inscriere.