Crema de la aceste prajiturele este crema de la Prajitura Brownies Cappucino, de care imi era tare dor. :)
* Pentru briose:
* 2 oua
* 100 g zahar
* 50 g unt
* 250 g iaurt Cremosso cu straciatella
* 2 linguri cacao neagra
* 1 praf de copt
* 150 g faina
* esenta de rom
Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care se adauga zaharul si esenta de rom si se mixeaza in continuare pana devin ca o crema. Topim untul si-l turnam in fir subtire peste crema de oua. Adaugam iaurtul si omogenizam. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, amestecand usor.
Punem aluatul in forme si dam la cuptor la foc mediu, in jur de 20-25 de minute.
* Pentru crema:
* 150 g branza Almette cu smantana
* 100 g zahar (pudra)
* 50 g unt
* 1/2 lingurita scortisoara
* esenta de vanilie
Branza Almette se mixeaza impreuna cu untul moale, pana obtinem o crema pufoasa. adaugam zaharul si esenta de vanilie, iar la sfarsit scortisoara. Se da la rece pana sunt gata de copt briosele.
* Pentru decor:
* bombonele de ciocolata
Briosele coape si racite se acopera cu crema si se orneaza cu bombonele.
Briose "Brownies Cappucino" |
* Pentru briose:
* 2 oua
* 100 g zahar
* 50 g unt
* 250 g iaurt Cremosso cu straciatella
* 2 linguri cacao neagra
* 1 praf de copt
* 150 g faina
* esenta de rom
Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care se adauga zaharul si esenta de rom si se mixeaza in continuare pana devin ca o crema. Topim untul si-l turnam in fir subtire peste crema de oua. Adaugam iaurtul si omogenizam. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, amestecand usor.
Punem aluatul in forme si dam la cuptor la foc mediu, in jur de 20-25 de minute.
* Pentru crema:
* 150 g branza Almette cu smantana
* 100 g zahar (pudra)
* 50 g unt
* 1/2 lingurita scortisoara
* esenta de vanilie
Branza Almette se mixeaza impreuna cu untul moale, pana obtinem o crema pufoasa. adaugam zaharul si esenta de vanilie, iar la sfarsit scortisoara. Se da la rece pana sunt gata de copt briosele.
* Pentru decor:
* bombonele de ciocolata
Briosele coape si racite se acopera cu crema si se orneaza cu bombonele.