Muschiulet de porc impletit

joi, 23 aprilie 2009



Avem nevoie de:

1 muschiulet de porc
3 catei usturoi
sare
piper
cimbru

Muschiuletul se taie in 3 fasii subtiri,pe lungime.Fiecare parte se impaneaza cu usturoi,se sareaza si se pipereaza,



dupa care se impletesc in trei.



Capetele se prind cu scobitori,se presara cu cimbru din belsug.
Se pune muschiuletul intr-un vas,la marinat cu 2-3 linguri de ulei si vin alb,pentru cateva ore.
Se coace pana se rumeneste frumos si prinde o crusta aramie.

Corabioare cu pate de ficat



Avem nevoie de:

300 g ficat de pasare
2 cepe
100 g unt
sare
piper
10 oua
20 felii de sunca si tot atatea scobitori :))

Ceapa taiata solzisori se caleste in unt.
Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la racit.
Se condimenteaza cu sare si piper (se pot adauga si 2-3 linguri de maioneza) si se da totul prin blender.

Ouale fierte tari se taie in jumatate si se scobesc de galbenusuri.Se umplu cu pasta de ficat si se orneaza cu felii de sunca.