Avem nevoie de:
1 muschiulet de porc
3 catei usturoi
sare
piper
cimbru
Muschiuletul se taie in 3 fasii subtiri,pe lungime.Fiecare parte se impaneaza cu usturoi,se sareaza si se pipereaza,
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SfDXg_vjQCI/AAAAAAAABfg/ENtLBQdF5Is/s320/SSA49787.jpg)
dupa care se impletesc in trei.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/SfDXpSMVmOI/AAAAAAAABfo/XdFO9KP6IGI/s320/SSA49789.jpg)
Capetele se prind cu scobitori,se presara cu cimbru din belsug.
Se pune muschiuletul intr-un vas,la marinat cu 2-3 linguri de ulei si vin alb,pentru cateva ore.
Se coace pana se rumeneste frumos si prinde o crusta aramie.