Piept de pui cu sos de citrice si miere
* 1 bucata piept de pui, cca 100 g
* 1 lingura unt
* 1 ceapa medie
* 2 catei usturoi
* 1 lingurita miere
* coaja rasa si sucul de la 1/2 lamaie
* coaja rasa si sucul de la 1/2 portocala
* sare si piper boabe
* 100 g orez
Ceapa taiata solzisori se caleste intr-o tigaie in unt, impreuna cu usturoiul tocat, pana se inmoaie. Nu trebuie sa se rumeneasca. Se scot din tigaie si se pun deoparte.
Se pune pieptul de pui si se prajeste usor, pe ambele parti.
Sucurile de citrice se amesteca cu mierea si coaja rasa. Se omogenizeaza si se toarna in tigaie peste carne. Se adauga ceapa pusa deoparte si se sareaza si pipereaza dupa gust. Se mai fierbe cateva minute, amestecand continuu.
Orezul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare.
Se serveste cald.
Sursa , demna de toata increderea :)
Se ve muy rica esta receta y para mojar con un poquito de pan.
RăspundețiȘtergereTe ha quedado muy bien. Saludos
Arata bine.
RăspundețiȘtergereMiha blogul tau este minunat, eu te-am descoperit abia de vreo doua saptamani si de atunci zilnic te vizitez. Vine ziua de nastere a fetitei mele, face 1 anisor, si chiar nu stiam ce meniu sa fac dar m-ai salvat. Iti multumesc.Multa sanatate.
Te salut Miha :)
RăspundețiȘtergerearta suuuper si sigur ca e tare gustoasa
arata minunat...cu citrice n-am mai incercat...
RăspundețiȘtergereArata foarte bine .
RăspundețiȘtergere