Painea fermierului
Avem nevoie de:
* 320 ml apa
* 120 g faina integrala
* 100 g faina de secara
* 250 g faina alba
* 2 linguri ulei de masline
* 2 lingurite drosjdie uscata
* 1 lingurita sare
* 1 lingurita zahar
Punem ingredientele in cuva masinii de paine in urmatoarea ordine: apa, sare
şi zahar.
Apoi adaugam faina şi drojdia uscata.
Selectam programul de framantare+dospire.
La sfarsitul programului, oprim masina, scoatem aluatul pe masa bine infainata.
Ii dam forma rotunda si crestam cu un cutit bine ascutit pe mjiloc.
Punem painea intr-un loc caldut, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pana isi dubleaza volumul.
Dam la cuptor pentru jumatate de ora.
Hallo Miha,
RăspundețiȘtergeresä zic Drept , la Pininea asta mi-asi dori sä fiu Fermiereul.Minunat ti-a iesit.
Si mai ales Combinatia de Fäini este super. Compliment
Salutäri Jacob