Prajitura Rudy
* Aluat:
* 400 g faina
* 250 g unt
* 150 g zahar
* 1 galbenus
* 1 plic praf de copt
* 2 linguri cacao
* esenta de rom
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt si cacaoa. Se adauga si restul ingredientelor. Vom obtine un aluat maleabil, pe care-l vom imparti in 2. Punem aluatul la congelator, cata vreme preparam crema.
![](http://4.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S6VGeboDOXI/AAAAAAAAFwo/IsmHE9Zn3zw/s400/DSCF1001+copy.jpg)
* Crema:
* 750 g. branza de vaci
* 3 oua
* 250 g zahar
* esenta de vanilie
Branza se mixeaza cu zahar, oua si esenta. Daca branza este prea uscata se adauga putina smantana sau frisca lichida.
In tava (20/20 cm) bine unsa cu unt razuim pe razatoarea cu ochiuri mari una din bucatile de aluat. "Crliontii" de aluat ii vom repartiza uniform in tava, fara a apasa cu mana.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S6VG24AKz9I/AAAAAAAAFww/mcyhq67kjaU/s400/DSCF1009+copy.jpg)
Se pune crema de branza si se niveleaza.
Acoperim cu cea de-a doua bucata de aluat data, de asemenea, prin razatoare.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S6VHBNp6H_I/AAAAAAAAFw4/H7UTidcaWIc/s400/DSCF1011+copy.jpg)
Se da la cuptor la foc mediu, in jur de 40 minute.
Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza dupa dorinta.
Sursa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu