"Zambete pentru copii" la final

luni, 4 iunie 2012

Vineri, am dus la bun sfarsit campania "Zambete pentru copii" initiata de cele 4 bloggerite din Iasi, eu, Alice, Dana si Simona. Un bun sfarsit care speram sa fie un bun inceput pentru alte actiuni de acest gen, actiuni pe care copiii le merita cu prisosinta. Nici un copil nu merita sa sufere de foame, saracie si nepasare.



Centrul de zi "Mia Casa" la care am ajuns noi, se ocupa de copiii proveniti din mediul rural al Iasului, comunele Barnova - Pietrarie. Sunt copii saraci, ce provin din familii dezorganizate, cu parinti carora nu le pasa de viitorul lor, copii ce se afla in risc de abandon scolar. "Mia Casa" este pentru ei acasa, locul unde sunt primiti cu caldura, unde primesc o vorba buna si o masa calda, masa care pentru multi din ei este singura masa pe zi.


Multumim tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune, reusind astfel sa aducem zambete pe fetele acestor copii si sa ne umplem sufletele cu ele: Bucataras, Gustos, afaf, Icar Tours pentru suport, sustinere si promovare: Delaco, Boromir, Pastai de vanilie, Albalact, Libris, Daneti si Noriel pentru toate bunatatile, jucariile, cartile donate copiilor. Multumim Misha pentru bannerul campaniei noastre. Multumim Rita pentru turta dulce si pentru inimioara ce o voi pastra la loc de cinte. :)  Multumim Irina pentru inghetata. Ce mare bucurie a fost cand a sosit masina de inghetata!!  Multumim Alina pentru implicare, pentru cutia cu surprize si pentru bomboanele delicioase.

Noi am facut cateva prajituri pentru acesti copilasi si o vom mai face ori de cate ori vom mai avea ocazia. Cu drag!


Copiii au fost incantati sa ne primeasca in vizita, ne-au aratat "casuta" lor, au cantat, au dansat si s-au jucat, iar noi le-am impartit cadourile pe care ei le-au primit bucurosi si emotionati.







Si noi... cu tolbele pline de zambete... :))


Share This Post

14 comentarii:

  1. magnifique, très sympa la petit fêtes!

    Bisous

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Miha pentru ceea ce ati facut,,,,,Bravo fetelor,sunteti de apreciat!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos... felicitari! Un gest minunat! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos gest! Felicitari si tineti-o tot asa!Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteti un exemplu de urmat. Poate chiar acei copii, intr-o buna zi, o sa-si aminteasca de voi si vor ajuta la randul lor alti oameni aflati in dificultate. Felicitari din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo Miha !Bravo fete!Un gest nobil,foarte frumos ce ati facut.Cred ca a fost o experienta pe cinste care te face sa apreciezi si mai mult anumite valori din viata.
    Miha ma bucur sa te revad..tu n-ai de gand sa te mai ingrasi putin?Esti la fel de firava si subtirica ca asta iarna...
    In schimb lui Alice i-a mai crescut parul :-)
    Pe celelalte fete nu le cunosc, dar daca-mi spui cine sunt, voi fi bucuroasa ca le cunosc.
    In rest toate's bune pe la tine?
    Te tzuc cu drag!Bye

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mai spu si o mai spun de cate ori am ocazia : SUNTETI MINUNATE !!! Felicitari ptr tot ceea ce ati facut , iar copilasii cu siguranta au fost foarte incantati !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Admirabila implicarea voastra Mihaela!
    Ce incantati sunt copiii de suprizele voastre. Nu se poate pune pret pe un zambet de copil.
    Te imbratisez cu multa simpatie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoasa actiune! Bravo fetelor! Cu ajutorul vostru copii astia invata sa zambeasca!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  10. vai Miha, ce frumos ai scris. ma bcuur ca am putut face asta, toate..si cut toti care s-au alaturat. Abia astept sa reusim sa facem ceva asemanator pe iarna

    RăspundețiȘtergere