Piept de pui crocant
Avem nevoie de:
1 piept de pui
2 oua
sare si piper dupa gust
1 lingurita boia de ardei
2 linguri de faina
100 g fulgi de porumb
Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.
Fulgii de porumb se macina grosier.
Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ou si faina,pe ambele parti,apoi prin fulgii de porumb.
Se prajesc in uleiul bine incins,eu am folosit de palmier.Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.
The end. :)
Hello Miha; am zimbit cind am vazut snitelul de pui crocant pe care l-ai postat; asa ceva am facut si eu chiar acum, plus o salata de cartofi asortata garnitura. Pofta buna! :):)
RăspundețiȘtergereCuscra, sa stii ca un snitel ti l-am furat eu, sa-l pun cuscrului linga peperonata, hi, hi... La cit mai multe retete de "nedulce"...
RăspundețiȘtergereNina,am fost gand la gand! ;)
RăspundețiȘtergereCuscra,pofta buna cuscrului. Si multumesc! Pup!
RăspundețiȘtergere