Briose cu visine si ciocolata

duminică, 5 iulie 2009

Briose cu visine si ciocolata


Avem nevoie de:

3 oua
100 g zahar
100 g unt
125 g iaurt
50 g ciocolata amaruie
1 praf de copt
1 cana faina
visine,dupa preferinta

Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.

Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt.



Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam.



Incorporam si faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,cu un praf de sare.

Punem aluatul in forme,din loc in loc punem cate o jumatate de visina.



Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora,pana se rumenesc.

Se "impopotoneaza" :)) cu ciocolata topita.

O sectiune pufoasa...

Share This Post

4 comentarii:

  1. Hallo Miha,

    tare fein tiau iesit Briosele. Compliment.

    Visine si Ciocolatä este o minunatä Combinatie. Nu de pomanä este Schwarzwälder-Kirsch asa cunsoscut.

    Salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Jacob m-ai coplesit azi cu complimente! Iti multumesc mult de tot! Venind din partea ta,valoreaza f mult pentru mine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-au iesit super! Si mie mi se pare divina combinatia dintre visine si ciocolata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta nu este un desert, este un vis frumos!
    Am niste premii pe blog, daca le vrei si tu (si nu le ai deja), te asteapta!
    O vara minunata!

    RăspundețiȘtergere