Friptura de pui cu legume
Avem nevoie de:
4 pulpe de pui
3 cartofi
1 ardei gras rosu
200 g porumb (congelat)
2 catei usturoi
boia de ardei si rozmarin
sare si piper
Cartofii curatati de coaja ii taiem cubulete,ardeiul fasiute.
Pulpele de pui spalate si curatate,le condimentam cu sare,piper,boia de ardei si rozmarin.
In vasul roman asezam un strat de cartofi,condimentam cu sare,piper si usturoiul pisat.
Presam fasiutele de ardei
si boabele de porumb.
Deasupra legumelor punem pulpele condimentate.
Adaugam cateva linguri de ulei de masline,un pahar de apa si dam la cuptor pana se rumeneste carnea.
Ce mincarica vesela si colorata! Sigur au papat-o pustii cu mare placere, nu-i asa?
RăspundețiȘtergereHi hi...Robert a mancat carnea cu cartofi,Amira carnea cu porumb,iar mami si tati ce-a mai ramas. :))
RăspundețiȘtergereo mincarica mereu de succes ,nu-i asa?cel putin la mine asa e!o saptamina minunata si gradinareala placuta!
RăspundețiȘtergereSi foarte usor de facut! :)
RăspundețiȘtergereUn inceput de an nou de gradinareala placut! :) Bafta!