Fusilli cu pui si legume

joi, 8 octombrie 2009



Avem nevoie de:

350 g fusilli
1 piept de pui
1 dovlecel
1 vanata mica
1 morcov
1 ceapa rosie
2 catei usturoi
1 lingura mac
2 linguri ulei de masline
sare si piper

Pieptul de pui il punem la fiert impreuna cu morcovul tocat marunt, in apa cu sare. Dupa ce-a fiert se scoate carnea si se taie fasiute.

Dovlecelul si vanata le taiem cubulete.Ceapa o tocam marunt. Le punem intr-o tigaie,adaugam uleiul de masline si le calim putin.



Adaugam morcovul fiert si o parte ( 1 cana) din supa. Acoperim cu un capac si lasam putin la fiert.



Dupa ce a scazut putin zeama si legumele sunt aproape fierte se adauga fasiutele de carne, macul si usturoiul pisat. Omogenizam,potrivim gustul de sare si piper.



Intre timp fierbem pastele in apa cu sare si le adaugam mai apoi in tigaie peste legume.



Eu am fiert pastele 8 minute, conform indicatiilor de pe pachet. Si le-am clatit cu apa rece. :D Nu ne plac pastele lipicioase,asta e defectul nostru. :))

Share This Post

Un comentariu: