Rulouri de pui cu carnati
* piept de pui
* carnati/cabanos
* sare si piper
* ulei de masline
* cimbru
Pieptul de pui se taie bucati, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteza. Pe fiecare bucata de carne punem cate o bucata de cabanos crestata la capete, rulam strans si prindem cu o scobitoare.
Punem rulourile obtinute intr-o tava,
stropim cu ulei de masline, presaram cu cimbru.
Adaugam in tava 1/2 pahar de apa si dam la cuptor pana se rumenesc.
Super, arata tare yummy! Zici ca-s niste purcelusi!:P
RăspundețiȘtergereEeee,nuuu...ma faci sa balesc la greu...arata minunat!:)Pentru weekend merg la marele fix!:)
RăspundețiȘtergereCe simpatice sint, parca-s niste purcei! :D
RăspundețiȘtergereVery nice idea. I will try it these days.
RăspundețiȘtergereFelicitări pentru o prezentare foarte frumos.
RăspundețiȘtergereMultumesc Florena!
RăspundețiȘtergereHi hi...nu m-am gandit la asta! :)))
Ana-Maria, neaparat cu o bere alaturi. :)))
RăspundețiȘtergereNatalia draga, se pare ca ai fost in acelasi gand cu Florena. :)))
RăspundețiȘtergereThank you very much Maria. I'm glad you try. :)
RăspundețiȘtergereKiss!
Multumesc tare mult Karamel.
RăspundețiȘtergere