Chiftelute pe suport de portocala

miercuri, 6 ianuarie 2010

by Monica



* Pentru chiftelute:

* 1 piept de pui
* 1 ceapa
* 3 catei usturoi
* 2 linguri ulei de masline
* 1 ou
* 1/2 lingurita cimbru
* 1/2 lingurita nucsoara
* patrunjel
* sare si piper

* In plus:

* 1 portocala
* scobitori

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou, ierburi si condimente.

Se modeleaza chiftelutele cu mainile umede, apoi se presara cu putin pesmet.

Se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti.

Portocala se decoreaza cu boabe de piper formand o fata. Ideea era cam asa:

* par din ceapa verde ori patrunjel
* ochi din piper
* nas de morcov
* gura din rosie sau ardei rosu

Eu am folosit doar boabe de piper.

Cu ajutorul unor scobitori prindem chiftelutele in portocala.

Share This Post

4 comentarii:

  1. Haios individul, dar de ce l-ai lasat chel ? Unde-i "perul"??? hi, hi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce hioasa e coafura domnului portocala...!!!Asta e magnet de atras copiii sa manance!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce idee buna..arata foarte bine Mr. Portocala :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna... te invit la mine sa ridici premiul si leapsa... Te pup.

    RăspundețiȘtergere