Rulada de cascaval cu branza si sunca
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S19N6cB06PI/AAAAAAAAFMU/eC37bG4V4pM/s400/SSA40049.jpg)
Avem nevoie de:
* 150 g cascaval
* 50 g unt
* Pentru umplutura:
* 250 g branza de vaci
* 100 g sunca
* 1/2 ardei gras rosu
* sare si piper
Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul.
Branza o mixam intr-un castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul si omogenizam.
![](http://1.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S19Nhu29qkI/AAAAAAAAFL8/H3ajnKx6O7k/s400/DSCF9030.jpg)
Cascavalul il dam pe razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata consistenta plastilinei.
![](http://3.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S19NpWK0OkI/AAAAAAAAFME/tEBN5QXfe20/s400/DSCF9038.jpg)
Pe o folie alimentara intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne de folie.
![](http://2.bp.blogspot.com/_QTxI1IxIp-Q/S19NyaDT5EI/AAAAAAAAFMM/lU78ZfoCdeg/s400/DSCF9041.jpg)
Punem rulada la frigider pentru cel putin 3 ore.
Sursa
Buna rulada Miha,super faina :)
RăspundețiȘtergere"Rulada de cascaval cu brinza si sunca" arata traznet. Nu am facut niciodata si o voi face cit de curind! Merci merci pt. reteta.
RăspundețiȘtergerexo
Multumesc Nina! Sunt sigura ca a ta va fi cu adevarat superba! :)
RăspundețiȘtergere