Rulada de cascaval cu branza si sunca

marți, 26 ianuarie 2010

Aceasta rulada de cascaval face parte din categoria "aperitive festive". Desigur ca se poate face si daca va loveste pofta. :))



Avem nevoie de:

* 150 g cascaval
* 50 g unt

* Pentru umplutura:

* 250 g branza de vaci
* 100 g sunca
* 1/2 ardei gras rosu
* sare si piper

Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul.

Branza o mixam intr-un castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul si omogenizam.



Cascavalul il dam pe razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata consistenta plastilinei.



Pe o folie alimentara intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne de folie.



Punem rulada la frigider pentru cel putin 3 ore.

Sursa

Share This Post

3 comentarii:

  1. "Rulada de cascaval cu brinza si sunca" arata traznet. Nu am facut niciodata si o voi face cit de curind! Merci merci pt. reteta.
    xo

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Nina! Sunt sigura ca a ta va fi cu adevarat superba! :)

    RăspundețiȘtergere