Gauffre cu cascaval
* 100 g unt
* 2 oua
* 1/4 lingurita sare
* 1/4 lingurita praf de copt
* 100 g faina
* 75 ml apa
* 2 linguri cascaval ras
Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.
Se servesc ca atare.
Sursa
cred ca sunt delicioasae!!
RăspundețiȘtergeree foarte frumos noul look al bolgului!!
Miha, arata super!. Bravos!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Kity! Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult tiza mea Miha. :)
RăspundețiȘtergereMiha , ma disperi si cu formele astea de GAUFFRE ...............
RăspundețiȘtergereAdevarul e ca e buna o forma d-asta la casa omului. :))) Pup! :*
RăspundețiȘtergerebuna, am facut si eu reteta asta si nu au iesit ca in poza ta. am o rugaminte, spune-mi daca cele 2 linguri de cascaval se puneau in aluat. eu asa am inteles si am facut. multumesc!
RăspundețiȘtergereDa, cascavalul se pune in aluat.
RăspundețiȘtergereCe anume nu ti-a iesit? Ce s-a intamplat?