Tocanita de pui cu iaurt

sâmbătă, 13 martie 2010



* 1 piept de pui
* 1 ceapa
* 3 catei usturoi
* 300 g ciuperci
* 1 cana supa de carne
* 1 cana suc de rosii
* 150 g iaurt
* 1 lingura faina
* sare si piper
* boia de ardei

Intr-o farfurie amestecam faina cu sare, piper si boia de ardei.

Pieptul de pui taiat cubulete il dam prin acest amestec.



Ceapa si usturoiul tocate marunt le calim usor in 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam si cubuletele de carne. Amestecam incontinuu, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.

Adaugam supa de carne si sucul de rosii, apoi ciupercile taiate felii. Acoperim si lasam la fiert, la foc mic.

Cand canea e fiarta punem si iaurtul, omogenizam si mai dam cateva clocote.

Se serveste calda, pe pat de piure de cartofi ca la mama acasa. :)

Share This Post

Un comentariu: