Chiftelute de cartofi cu cascaval
* 500 g cartofi
* 2 oua
* 100 g cascaval
* sare si piper
* nucsoara
* faina ( cateva linguri cat sa se lege compozitia)
* pesmet
Cartofii se fierb in apa cu sare si putina nucsoara. Dupa ce ai fiert se scurg de apa si se paseaza.
Se adauga ouale si cascavalul ras. Se potriveste gustul de sare si piper. Adaugam si faina, putin cate putin, pana obtinem o compozitie lipicioasa, dar care poate fi modelata.
Fiecare chifteluta se tavaleste prin pesmet, apoi se prajeste in uleiul bine incins, pe ambele parti.
Foarte faine chiftelele tale! Bravos!
RăspundețiȘtergereBune rau de tot! Mi-ai facut pofta ...de mult nu le-am facut!
RăspundețiȘtergere[emotikon oftind de pofta]
RăspundețiȘtergereOfff...dietele astea. :))
RăspundețiȘtergereNicoleta, sunt usor de facut si bunute, asa e? :)
RăspundețiȘtergereMiha, vreo luna si ceva tot emotikoane din astea o sa-ti las pe blog :)))
RăspundețiȘtergereeeee...dar la vara cine va avea mandra silueta? ;)
RăspundețiȘtergereda, asta pina ajung in vizita la tine, dup-aia, parca vad, adio silueta! :)))
RăspundețiȘtergereAaaaa...pai daca tii mortis pot sa te tin la regim. :))
RăspundețiȘtergerebuna miha!sper ca nu gresesc si ca nu-ti stric we,dar am gasit aici reteta ta:http://www.avantaje.ro/forum/viewtopic.php?t=3668&postdays=0&postorder=asc&start=15
RăspundețiȘtergerenu cred ca esti u cea care a postat si am crezut ca e de datoria mea sa te anunt ca cineva a furat cu nerusinare POZELE tale!te pup si te rog sa ma ierti daca esti tu cea care a postat desi ma indoiesc
Multumesc tare mult Andreea ca m-ai anuntat. Am scris in cadrul topicului respectiv, sper sa se rezolve aceasta situatie.
RăspundețiȘtergereDespre donsoara respectiva...nimic decat...RUSINE!
Te pup si seara buna!