Cartofi cu smantana si marar
* 500 g cartofi
* 200 g smantana
* 25 g unt
* 1 lingura faina
* 100 ml lapte
* 2 catei usturoi
* sare si piper
* marar
Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si smantana. Condimentam dupa gust cu sare si piper, adaugam si usturoiul pisat.
Cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se strecoara si se pun peste sosul cu smantana. Se mai dau cateva clocote si se presara cu marar verde tocat.
Mmm, ce bunatate trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergereBunatate, bunatate,
RăspundețiȘtergerenu asa! Mie-mi ploua in gura rau.
Ce bine arata,fac si eu ceva de genul asta dar cu maioneza,smantana si marar,sunt deliciosi.
RăspundețiȘtergere