Gris cu lapte

joi, 22 aprilie 2010



* 500 ml lapte
* 60 g gris
* zahar dupa gust
* esenta de vanilie

Se pune laptele la fiert si cand da in clocot se adauga grisul in ploaie, amestecand continuu. Se adauga zaharul si vanilia.

Se amesteca incet si se fierbe pana se ingroasa, in jur de 10 minute.

Se garniseste cu dulceata, frisca, ciocolata sau cacao.

Share This Post

4 comentarii:

  1. Miha vreau si eu o portie, ca tare bine mai arata....magie faci cu mancarurile astea....Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate linguri inseamna 60 g de gris? Uneori imi iese tare grisul cu lapte ca n-am stiut niciodata cand sa ma opresc cand pun grisul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Acum am curaj sa-l fac din nou.

    RăspundețiȘtergere