Cartofi umpluti cu branza

vineri, 23 aprilie 2010

Ceva bun ce merita incercat. ;)



* 4 cartofi
* 50 g branza de vaci
* 50 g telemea
* 50 g cascaval
* 50 g unt
* sare si piper
* cateva linguri de cascaval ras pt presarat deasupra

Cartofii se spala si se coc in coaja.

Intr-un castron se amesteca branzeturile, se potriveste gustul de sare si piper.Daca branza de vaci este uscata se pot adauga 2-3 linguri cu smantana.

Se scot cartofii din cuptor, daca furculita intra usor in ei sunt gata. Se cresteaza pe lungime, apoi cu o lingurita se scobeste miezul, cu grija sa nu rupem coaja.



Miezul se incorporeaza in crema de branza.



Punem cate un cubulet mic de unt in fiecare coaja, iar restul il incorporam in compozitia pt umplutura, cat miezul de la cartofi este cald.

Se umplu cartofii, se presara cu cascaval ras



si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.



Se servesc calzi.

Share This Post

4 comentarii:

  1. Arata splendid...mi-ai facut o poftaaa...yami...mersic Miha.

    RăspundețiȘtergere
  2. -De ce sunt atatea balti in Romania?
    -Pentru ca are dupa ce sa ne lase gura apa(balta)....

    ce-mi place ca simt si bucuria cu care sunt pregatite bunatatile.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere