Turte cu iaurt

miercuri, 21 aprilie 2010

by Natalia



* 300 g iaurt
* 1 lingurita bicarbonat de sodiu
* 1 lingurita sare
* faina cat cuprinde, sa iasa un aluat ca cel de paine, usor lipicios

Bicarbonatul si sarea se amesteca cu putina faian, apoi se pun peste iaurt. Se framanta, adauagand faina, cate putin, pana obtinem un aluat asemanator celui de paine.

Alautul obtinut se lasa sa se odihneasca vreun sfert de ora, dupa care se taie bucati.Fiecare bucata de aluat se intinde in mainile unse cu ulei sau pe masa, cum va este mai usor.

Se coc in tigaie, fara ulei, pe ambele parti.

Share This Post

4 comentarii:

  1. I-auzi, bre, is zilele Nataliei la tine pe blog? :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat sa zic, si tu si Lena v-ati pus in gind sa ma omoriti cu zile, punind poze cu diverse turte pe blog. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Pai fa si tu o cinste cu un ceai :p daca tot e ziua ta. :)))

    RăspundețiȘtergere