Tocanita de ciuperci
* 500 g ciuperci
* 2 cepe
* 1/2 capatana de usturoi
* 1 rosie
* sare si piper
Ciupercile se curata si se taie felii.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic, pana scade zeama.
Se adauga rosia curatata de pielita si tocata marunt si usturoiul pisat. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la fiert pana scade toata zeama.
Se ve muy rico este plato. Fácil y sabroso. Saludos
RăspundețiȘtergereCe bunatate, de mult nam mincat
RăspundețiȘtergereBuna! Am incercat tocanita ta in seara asta si toata familia s-a lins pe degete!!! Niam niam... Am facut si supa de porumb...putin dulcica a iesit, dar buna.
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru ceea ce faci!>:D<
Sa va fie de bine masa!
RăspundețiȘtergereSi eu multumesc! :*