Piept de pui cu legume en papillote

vineri, 10 septembrie 2010




* 1 piept de pui
* 4 catei de usturoi
* sare si piper
* nucsoara
* curry
* cimbru
* 2 linguri otet balsamic
* 2 linguri ulei de masline
* 1 pahar de vin alb
* cartofi
* morcov
* brocolli
* porumb
* ardei rosu


Pieptul de taie in 2 pe lungime. Fiecare bucata se bate usor cu ciocanul de snitele.

Din usturoiul pisat, nucsoara, curry, nucsoara, curry, sare, piper, otetul balsamic, ulei de masline si vin se face o marinata care se pune peste carne. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin 1 ora.


Se pregatesc 4 bucati de hartie de copt. In mijlocul fiecarei bucati de hartie punem cate o bucata de piept de pui, apoi adaugam legumele, dupa preferinta si cate putin din marinata.


Eu am am pregatit 4 pachetele in functie de preferintele fiecaruia.

Hartia se strange ridicand marginile in sus si rasucind, formand o bocceluta. Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 40 de minute.


Cu cateva minute inainte de a fi gata se desface putin hartia (atentie la aburi) sa se rumeneasca usor.


Se serveste direct din hartie.

Sursa

Share This Post

Un comentariu: