Varza cu carne

joi, 2 decembrie 2010


 * 1 varza medie
* 1 piept de pui
* 1 ceapa
* 1 cana suc de rosii
* sare si piper


Pieptul de pui se taie cubulete, apoi se pune la prajit in putin ulei de masline. Se perpeleste pe toate partile, apoi se adauga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna, pana se inmoaie ceapa. Stingem cu sucul de rosii, apoi adaugam varza tocata marunt (sau taiata fideluta) si putina apa. Potrivim gustul de sare si piper, apoi acoperim cu un capac si fierbem la foc mic pana se inmoaie varza si scade zeama, pana la consistenta dorita.

Se serveste calda cu ardei iute si mamaliguta.

Daca va place mai scazuta si usor rumenita, in ultimele 20-30 de minute se poate da vasul la cuptor

Share This Post

3 comentarii:

  1. Ce pofta mi-ai facut cu varza...arata foarte bine.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nela, e buna tare varza. Mai ales cu carne de porc, dar pe care noi o mancam mai rar...

    RăspundețiȘtergere
  3. Extraordinar arata, trebuie sa fug de la tine ca mor de pofta :)

    RăspundețiȘtergere