Chec cu cacao
* 170 g unt
* 150 g zahar
* 3 oua
* 250 g faina
* 4 linguri lapte
* 1 praf de copt
* 3 linguri cacao neagra
Untul se freaca bine cu zaharul pana devine pufos. Se pun apoi galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa,
apoi o incorporam usor in crema de unt, adaugand si laptele rece. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se pun peste compozitia de mai sus, amestecand usor, cu miscari de jos in sus.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de chec unsa cu unt
si se da la cuptor la foc mediu pana la suprafata checului apar mici crapaturi. Se face proba cu scobitoarea.
Foarte gustos
RăspundețiȘtergereMmm, bun bun! Dar la ceai merge? :)))
RăspundețiȘtergereEu vreau o căniţă cu lăptic. Pupicei!
RăspundețiȘtergereDeliciosa, que pasada de receta
RăspundețiȘtergereSa stiti ca Miha este prietena mea!!!
RăspundețiȘtergereCuscra, eu iau o feliuta, dar cu tot cu cana, asa nu mai trebuie sa pregatesc nimic pentru dimineata...
RăspundețiȘtergereDeliciousss... Pupicei si o duminica minunata!
RăspundețiȘtergere