Pulpe de pui cu legume in tigaia Dry Cooker Delimano

marți, 24 mai 2011

De curand am fost invitata de cei de la Delimano sa testez tigaia Dry Cooker Ceramica si sa va impartasesc si voua din aceasta experienta.

Aveam deja de vreo luna o tigaie de ceramica, pe care am folosit-o cu succes si cu rezultate foarte bune. Avand in plan sa-mi achizitionez si un gratar de ceramica, propunerea echipei Delimano a picat taman la fix.

Pana acum am testat-o de cateva ori si pot sa spun ca mi-a placut.

Cu ajutorul acestei tigai putem gati fara grasime, preparand mancarea cu ajutorul aerului fierbinte ce circula prin orificiile din partea centrala a acesteia, toate ingredientele pastrandu-si vitaminele si mineralele. Este perfecta pentru cei ce sunt in criza de timp si nu au prea mult timp pentru a gati. Ingredientele se aseaza in tigaie si fara a amesteca sau a intoarce de pe o parte pe alta la un anumit interval de timp, mancarea este gata mai repede decat in cazul unei tigai normale. In plus, datorita stratului antiaderent, mancarea nu se lipeste, facand-o astfel si foarte usor de curatat, iar toate aromele si sucul mancarii raman in tigaie.

Legumele gatite in tigaia Dry Cooker Ceramica isi vor pastra culoarea naturala, pastrandu-si cea mai mare parte din vitamine si minerale.

Fara pic de grasime am facut aceasta friptura de pui cu garnitura de legume. Amandoua in acelasi timp. Ce-ti poti dori mai mult atunci cand esti in viteza? Asezam carnea si legumele in tigaie, condimentam cu sare, piper, putin chilli si ierburi de Provence si punem tigaia acoperita cu capacul de sticla aferent si in aproximativ jumatate de ora masa e gata.




 In aceeasi tigaie am pregatit si pastrama de pui, pastrama ce o pregateam pana acum la cuptor. Cu tigaia Dry Cooker iese exact la fel, doar ca este gata mai repede.



Carnea de porc va fi rumena si suculenta... Am folosit ceafa de porc, condimentata cu sare si piper cu lamaie, lasata apoi la frigider 30 minute. Deasupra fiecarei bucati de carne am pus cate putin ulei de masline, am acoperit cu capac. Dupa 10-15 minute am intors carnea pe partea cealalta. Am servit cu mamaliga si telemea de capra sfaramata, iar mujdeiul de usturoi a intregit gustul acestei mancari.




Sau poate va este pofta de niste carnati proaspeti prajiti? Prajiti, fara nici un strop de grasime... ;)

Mai am in plan sa fac pizza in aceasta tigaie, dupa ideea lui Gabi, cred ca va iesi foarte buna. 

Sper ca v-am convins si pe voi ca aceasta tigaie merita sa-si gaseasca locul la voi in bucatarie.

Share This Post

73 de comentarii:

  1. vad ca a venit mos craciun pe la voi...de imparte tigai din astea pe ici colo..bravo

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfuuu, cu asta m-ai atins :)))))))
    Si cu tigaia ailalta, acu' asta...gata knock-out :)))
    Ma duc eu la Delimano sa le propun daca ei la mine nu vin =)))).
    Foarta faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se putea sa nu gresesc eu ceva?:D:)))
    foarte *

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-a placut grozav cum arata pastrama de piept de pui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabi, te-am atins cu tigaia? :))) Nu...ca doare... :)))

    Bafta la negocieri cu cei de la Delimano. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Pansy! :* Si e si buna. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Minoki...tigaia? :))) Sau mancarea? :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Da' unde-i gasesc? Intra pe mess?:))))
    Glumeam :p

    RăspundețiȘtergere
  9. buna as avea si eu o intrebare cam cat de groasa este tigaia este ca cea de la Tefal multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am tigaie de la Tefal ca sa pot face o comparatie. Dar e destul de solida, ca sa zic asa. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. pe dracu n u sunt b une de nik am de la deliman o porkrie n u luati k luati teapa mare cu ele

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim, imi pare rau ca tu consideri ca ai luat teapa. De ce crezi asta? Ce nu ti-a placut la ea? E bine sa stie si ceilalti partile negative, pe care eu una, la tigaia asta, inca nu le-am gasit. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. la ce fel de foc o pui ?
    daca ochiul de la aragaz are focul prea larg incalzeste la baza conul central si apropierea lui si arde bucata respectiva, da ?
    am un dry-cooker cu teflon si asa se intampla, si pe undeva e normal.
    mancarea iese buna la foc mic, care sa trimita caldura numai pe hornul central, dar cere timp, mai mult decat tot fac reclama pe la tv, da ?
    te rog lamuriri
    thx

    RăspundețiȘtergere
  14. Tigaia o pun pe ochiul mic de la aragaz, cu focul dat spre mediu, nici mare nici mic, adica. :)
    Da, pe ochiul mare se intampla ceea ce zici, se arde pe partea dinspre "horn".
    Nu stiu reclama de la TV, ma uit foarte rar la TV, cu atat mai putin la reclame. Dar... de cele mai multe ori gatesc cu carne de pui, care se face f repede. Nu cred sa fi durat mai mult de 30-40 de minute pana mancarea a fost gata.

    RăspundețiȘtergere
  15. thx pt raspuns

    avand in vedere tiputile de ochi de aragaz din RO personal consider ca ar fi fost mult mai buna daca hornul central ar fi fost mai larg, inclusiv tigaia ar fi ocupat mai mult de partea alocata unui ochi de aragaz
    problema ramane in continuare timpul

    ultimul anonim

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna, eu as fi interesata daca scoate mult abur in casa

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Papusa M!

    Uite ca aspectul asta l-am ignorat. Eu fac intotdeauna mancare cu geamul deschis si nu mi-am dat seama daca face abur mult sau nu. Dar nu cred ca mai mult decat daca ai gati intr-o tigaie normala. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. maane incerc si eu tigaia si o sa va spun cum a iesit mancarea

    RăspundețiȘtergere
  19. Am cumparat si eu cratita acum vreo luna si ceva si "anonim" are dreptate ...intr-adevar se fac dietetic ,dar se lipeste ...nu e ca in reclama tv ca stergi cu servetelul si se curata ...eu o pun la inmuiat ca sa o spal bine fara s-o zgarii .Eu am uns-o cu ulei de fiecare data cand am facut ceva si cartofii se prind de ea ...la fel si carnea daca nu e grasa sa-si lase mai multa zeama ...nici nu am incercat fara ulei deloc ..daca asa se lipeste ,dar fara ulei deloc....sunt nemultumita de ea ...si o GRAMADA DE BANI SI DEGEABA .......la fel puteam pregati si in tigaile tefal sau in cele cu teflon

    RăspundețiȘtergere
  20. www.floraria-angela.blogspot.com19 noiembrie 2011 la 22:52

    Azi am incercat si eu tigaia magica ,am gatit ceafa de porc si cartofi taiati in 4-6 felii ,am pus si putin ulei insa tot sau prins si m-a dezamagit,. poate am facut greseala ca am folosit flacara mare de la aragaz.Maine voi gati pulpe de pui si am sa incerc pe flacara medie ori mica a aragazului, iar in ceea ce priveste gustul cartofii aveau gustul celor copti la cuptor,iar carnea usor crocanta insa mis-a parut fadacsi nu era suculenta in ceea ce priveste timpul -gatitul dureaza mai putin. Vaurez bafta celor csre stiu sa gateasca

    RăspundețiȘtergere
  21. folositi fratilor ciaunul ca pe vremea lu bunica si sigur mincarea e si mai gustoasa si mai buna......salutari.....

    RăspundețiȘtergere
  22. Poate sa-mi spuna cineva daca va rog daca se poate folosi tigaia Delimano si la plita cu inductie sau vitro-ceramica?

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu stiu cum nu se ard, ca la mine desi ung tigaia cu putin ulei si intorc legumele si carnea , acestea tot se ard in Dry cooker Ceramica. Desi folosesc foc mediu la ochiul mic al aragazului.
    Intr-adevar, legumele si carnea au gust bun, daca elimini arsurile.
    Dar in reclama cum sa spuna ca se ard....)))))

    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  24. stela c. Am patit si eu sa mi se arda pulpele de pui,iar pestele se inmoaie si se rupe foarte usor cand vrei sa intorci carnea.As dori sa intreb daca voi gatiti carnea de pui cu piele sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  25. Am achizitionat o tigaie dalimano dry cooker ceramica ORIGINALA si credeti-ma ca este ceva fantastic ceea ce prepar are un gust impresionant si faptul ca folosesc putin ulei este super.....
    Foarte important sunt pe piata fooooarte multe imitatii ieftine, ganditi-va logic un produs de calitate nu poate costa putin,

    RăspundețiȘtergere
  26. Cine spune ca este o mare porcarie sa stiti ca are dreptate. De cca 1 si 1/2 ora am pe aragaz aripiore de pui si cartofi in tigaia asta minune si cred ca nici pe jumatate nu sunt facute. Ca sa nu mai spun ce fum iese de s-a umplut toata casa. Nu luati fratilor ca este o mare teapa.

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna,sunt Denisa si mama mea are si ea tigaia speciala Dry Cooker Ceramica!Ei fac reclama la tigaie,dar de fapt nu este deloc folositoare!Prima data cand a gatit mama mea si cartofii si carnea s-au lipit de tigaie!Dar e buna intr-un fel ca mananci sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  28. NU stiu unde vedeti voi atata bunatate la tigaia asta, nu va mai imbatati cu apa rece. Eu pentru gatit folosesc tigai de la Tefal cu ceramica. Va provoc sa faceti un oua prajit la strachina asta de dry c…. sa vedeti daca iese bun, sau faceti voi cartofi prajiti.

    E normal toata lumea sa spuna ca e buna, ca doar romanul e fudul sa recunoasca ca a dat 150 de lei pe o tigaie de 3 lei

    Sper sa aprobati comentariul !

    RăspundețiȘtergere
  29. BUNA ZIUA.AM LUAT SI EU TIGAIA MAGICA SI AM FACUT CARTOFI IN EA CU PUTIN ULEI.MI S-AU PRINS DE TIGAIE SI AU RAMAS SI CRUZI.PROBABIL TREBUIE SA PUI MAI MULT ULEI SA SE FACA.TEAPA MARE...NOROC CA NU AM DAT PREA MULT PE EA 59 DE LEI DE PE UN SITE...CARE SPUNE CA SUNT CELE VAZUTE LA TV.NUB STIU DE CE NU LE INTERZICE SA MAI FACA RECLAME MINCINOASE.SA FIE O LEGE IN SENSULB ASTA SA NU MAI VANDA TOT FELUL DE LUCRURI FALSE.

    RăspundețiȘtergere
  30. Si eu am incercat tigaia pt varianta cu pulpe, cartofi si legume, si ca prima utilizare a fost f ok(si NU, n-am pus picur de ulei). Mai vedem pe parcurs cum se comporta. Eu am luat si tigaia de clatite tot de la ei si sunt multumita si de ea(sunt curioasa cum se comporta in timp, mai exact daca tine mai mult decat cea de Tefal care acu trebuie sa o arunc)

    RăspundețiȘtergere
  31. cea de la Delimano, de ceramica n-are cum sa fie 59 de lei....
    (asa cum si una de Tefal de 100 de lei n-o poti compara cu una de 10 lei din hypermarket)

    RăspundețiȘtergere
  32. As vrea si eu sa imi comand tigaie dry cooker ceramica originala de la delimano si as vrea sa aflu daca intradevar sunt bune,nu se lipeste mancarea de ele. Am vazut si eu pe alte saituri foarte ieftine dar probabil ca sunt fake-uri,nu as risca. Daca dau un ban mi-ar place sa stiu ca se merita. O cunostinta si-a luat tot asa o tigaie dry cooker de teflon ieftina ,vreo 69 lei de pe un sait ,tot asa zicea ca e cea originala vazuta la tv ,pe cand a gatit in ea toata s-a ars si avea un fum in casa de sotul ei a crezut ca s-a aprins casa. Deci ce ziceti se merita delimano sau e tot o teapa mai scumpa?

    RăspundețiȘtergere
  33. Din punctul meu de vedere tigaia isi merita banii. Nu am folosit si nici nu am vazut de aproape o alta tigaie de genul asta (mai ieftina) ca sa pot face o comparatie. Dar asa cum nu putem compara imitatiile ieftine de teflon cu cele adevarate de la Tefal, banuiesc ca si aici e la fel.

    Si apoi, daca vrei sa gatesti mai sanatos...categoric cartofii nu vor avea gust de cartofi prajiti, ci de cartofi copti... carnea va fi mai "uscata" decat cea gatita in ulei si nu va fi la fel de rumena si rumenioara ca cea facuta in tigaia cu ulei... Decat daca se insista si atunci sigur ca va aparea si arsura. Totul depinde de ce asteptari aveti voi in ceea ce priveste rezultatul final gatit in aceasta tigaie.

    Pentru rezultate optime:

    * trebuie folosit ochiul de aragaz care se potriveste perfect pe partea centrala a tigaii (cea cu orificii), iar focul sa fie mediu spre mic.
    * capacul nu se va ridica de multe ori in timpul prepararii, astfel pierzand caldura si timpul de prepare se mareste.
    * daca vreti carnea mai suculenta, adaugati putin ulei

    RăspundețiȘtergere
  34. Salut Miha, eu am tigaia de la delimano de 1 an sant foarte multumita de ea.Nu stiu cum altii zic ca nu-i buna . Mie mi-a cumparat-o sotul ,cadou,a vazut reclama la top-shop la tv si isi merita banii,eu am facut pandispan ,aluat de muffins ,cartofi ,omleta ,peste ,carne pui ,porc .Si eu tot pe ochiul mic de aragaz o folosesc la mic la prajituri si potrivit la restul,astept pana este incinsa suficient are acel senzor de caldura la maner si normal ca mai amestec din cand in cand.
    Chiar spun ca pentru dieta pui putin ulei ca restul se face in abur ,faci economie si la ulei , iar daca vrei sa pui mai multisor ulei e ok .Carnea mai subtireiese mai uscata iar cea mai groasa iese ok .Eu am tigaia de ceramica si nu se prinde mare lucru dar lasi un pic de apa calduta pentru putin timp si gata . am luat mai multe produse de la ei chiar sant bune .

    Am un kosmodisk original cu sigla (holograma)de la ei, tot asa multi bani se merita , cand ma doare spatele il pun seara si dimineata sant ok ,si il mai port apoi cateva zile pe urma il arunc de colo colo .Normal( primesti si un pliant cu niste exercitii fizice ...dar cine sa le faca .... )dar si asa amelioreaza durerea ,pe cand pe la real pe holuri gasesti marfa ca la tv dar nu originala ,expl ;kosmodiscul foarte ieftin si nu avea sigla,probabil cei care iau kosmodiscul asta iefint zic ca nu e bun,acum nu zic despre tot ca e super ce-i la tv .eu mi-am zis parerea mea deoarece am aceasta tigaie se merita banul .lenna

    RăspundețiȘtergere
  35. Prajituri n-am incercat sa fac. Multumesc Lenna. :*

    RăspundețiȘtergere
  36. Pe site-ul delimano.ro, cel mai mic pret pentru o tigaie ceramica este de 99 lei si ajunge pana la 199 lei (dry cooker), asa incat orice la pret mai mic, nu poate fi decat un fals (si nu este singurul). Deci, mare atentie de unde le achizitionati....

    RăspundețiȘtergere
  37. Pot folosi tigaia dry cooker delimano pe plita cu inductie sau plita electrica vitroceramica? Vreau sa stiu daca se pateaza sticla plitei sau daca securata usor. Doresc detalii clare, nu din auzite...

    RăspundețiȘtergere
  38. Se poate folosi tigaia dry cooker pe plite cu inductie sau electrice vitroceramice, nu se pateaza sticla vitroceramica, se curata usor, cum se procedeaza? Doresc detalii de la cunoscatori, nu din auzite.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  39. cum pot indeparta arsurile in prejurul gaurilor de abur?

    RăspundețiȘtergere
  40. Dia, imi pare rau...eu nu te pot ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  41. buna seara,Miha
    azi am gatit in dry cooker pangasius pane cu foarte putin ulei si apoi mi-a venit ideea sa fac si crema de zahar ars ,amandoua au iesit super.
    Intai am facut pestele apoi am sters doar cu un servetel si gata ,am pus de crema (crema iese din 5 oua ,1/2 l lapte ,5 lg zahar si inca 5 lg zahar ptr zahar ars pe care l-am ars direct in tigaie )am lasat cam 30 min fara sa ridic capacul deloc.

    Secretul :tigaia are un senzor de temperatura pe maner care este negru,dar cand ajunge la temperatura optima se inroseste (nu ii trebuie foarte mult timp)si restul ce ai zis si tu la inceput este corect ,am facut si painea neframantata de la Ana Maria si cateva baghete mai micute unse cu ou au iesit crocante ,painea nu se rumeneste frumos deasupra in rest iese bn si poti incerca si branzoaice ungi un pic de ulei tigaia si vb ta poti face si mini pizza nu umbli deloc ,nu ridici capacul in timp ce gatesti doar trebuie sa mai zgaltaii tigaia deasupra aragazului si gata ...e ok.
    Multi nu o folosesc corect ,si am revenit cu cateva ideeide gatit atat pentru tine cat si pentru cei interesati ,sper ca nu te superi,da face cei 199 lei cu varf si indesat .
    te pupici,lenna

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna ziua, am folosit si eu azi miraculoasa tigaie cu ceramica dry cooker, pe care am primit-o cadou. pe cutie si pe instructiuni nu scrie absolut nimik este no name, mi s-a inegrit partea de sus cu gaurile, am incercat sa fac cartofi pai. i-am scos cand am vazut ce se intampla, si i-am pu sa se faca in tigaia mea de la tefal si au iesit de mii de ori mai buni. nu m-am lasat si am pus niste cabanos, dar parca i-a furat gustul, adica daca pana acuma il prajeam in tefal, fara ulei a avut un gust f bun, in tigaia cu gauri no name pe care o am nu mai au acelasi gust. tocmai ajunsese tatal meu la mine, care a lucrat la gaz si mi-a spus ca nu are cum sa fie mancarea mai sanatoasa sau mai gustoasa atata timp cat intra in mancare metanul de la aragaz care este foarte periculos cand arde, nu a stiut sa-mi spuna mai multe, doar atat, sa nu mai gatesc asa ca ma pot imbolnavi..........va las pe voi sa trageti concluziile si sa va documentati mai mult........

    RăspundețiȘtergere
  43. eu am tigaia asta direct din fabrica la pret fara concurenta...la doar 45 de lei si credeti-ma ca merita fiecare leu.....daca o vrea cineva...

    RăspundețiȘtergere
  44. Tigaia Dry cooker nu este deloc asa cum o descrie reclama,arde tot ce pui in jurul hornului perforat, se curata greu apoi, trebuie sa pui ulei caci altfel se arde mai rau.Nu o recomand deloc.

    RăspundețiȘtergere
  45. Pun si eu aceasi intrebare ca si altii: cum se comporta Dry Cooker pe plita vetroceramica?

    RăspundețiȘtergere
  46. Eu am luat dry cooker varianta romaneasca -medias si am facut friptura - a iesit bine. La o alta tigaie ceramica dry cooker(cei drept, varianta ieftina la 50 lei) am incercat ciuperci si s-a patat tigaia , am incercat sa sterg si s-a luat din stratul de ceramica, ce nu prea era grozav. Anul trecut am luat tigaie ceramica originala (a fost 80 lei) si cand o spal nu se zgarie, e super buna. Ideea e sa nu ne asteptam ca un lucru la jumatate de pret sa faca acelasi lucru ca si cel la pretul intreg.

    RăspundețiȘtergere
  47. citind aceste comentarii mi-am făcut concluzia că marea majoritate sunteți niște ignoranți în următoarea mare fază:
    - CINE e PRODUCĂTORUL??

    din câte înțeleg sunt cam 5 tipuri diferite.

    pe mine mă interesează anume DELIMANO:
    - acea tigaie cu ceramică galbenă deasupra și aluminiu ca bază

    da ce fac ignoranții aici, comentând mai degrabă forma asemănătoare a 5 producători diferiți e ca și cum s-ar discuta despre forma mașinii și unii ar zice că Dacia de pe vremea lui Ceaușescu e oribilă așa că nici BMW-ul modern e halal deoarece tot are 4 roți...
    halal de așa comparații!

    vorbiți despre un producăctor ANUME, cum se numește, ce acoperire are tigaia, și atunci va fi:
    - LUMINĂ! :)))

    RăspundețiȘtergere
  48. Intr-adevar, cred ca se face confuzie intre producatori, intre toate modelele ce exista pe piata la ora actuala.

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna seara , Miha
    Am citit unele comentarii si multi nu stiu ca produsele dela tv sant diferite de cele de pe alte siti-uri,am patit cu un smothie maker era la tv ,parca la telestar am sunat la ei nu aveau produsul dar trebuia sa te inscrii si dura cam 2 luni ,apoi am vazut acelesi produs pe un alt site ,era maiieftin un pic si il trimitea si repede si am luat de acolo sa nu mai astept dar o prietena a luat de la telestar a asteptat 2 luni si intradevar difera produsele , al meu e made in china , al ei este made in austria si e un pic mai mare si visiniu inchis al meu e rosu dar e k merge bn ,dar inca o data sant foarte multe imitatii . asa ca tigaia de la delimano ceramica ,cei care nu o folosesc corect mai induc si in eroare alte persoane , nu stiu de ce nu cauta informatii direct pe site
    http://www.top-shop.ro/drycookerdelimano-153212-37785-p4.html?ils=7&irp=1&main=household&pcs=2
    cateva detalii .

    Dry Cooker Ceramica este fabricata in Italia. Tigaia produsa de ei are rolul de retinere a sucul si aromelor, astfel mancarea este mult mai savuroasa.

    In ciuda culorii sale crem pe interior, nu se va pata in timpul gatitului. Are un diametru de 26 cm
    Tigaia are o grosime de 2,6 mm (masurata in partea inferioara). Se poate folosi pe aragazurile cu gaz sau plita electrica. Nu este recomandata pentru cele cu inductie.

    Tigaia Delimano Dry Cooker Ceramica se poate spala in masina de spalat vase.

    Are un capac din sticla Pyrex (capac din sticla de cea mai buna calitate – doar acesta valoreaza 60 RON) cu maner unic din bachelita cu suport pentru lingura => puteti lasa lingura pe maner in timp ce gatit
    Sper sa prinda bn cateva sfaturi pentru cei cele care doreau sa stie daca se gateste pe plita cu inductie .
    pupicei de la malul marii,lenna

    RăspundețiȘtergere
  50. Multumesc Lenna de informatii. Sper sa fie citite cu atentie si de ceilalti.

    Imbratisari cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  51. Secretul la dry cooker este sa nu ridicati capacul decat cand intoarceti mancarea,de aceea se lipeste.Cititi bine instructiunile.EU am facut si cartofi si friptura si legume.E minunata si sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  52. Astazi am cumparat o tigaie Dry Cooker de la Top Shop, sediul din Sos. Stefan cel Mare, vizavi de Bucur Obor. Inca nu am testat-o. A costat 199 lei, ceramica, 26 cm, asa zisa Delimano. Pe Certificatul de garantie scrie ca e facuta la Alluflon SpA, Italia. Pe cutie scrie doar Made in Italia, ceea ce nu prea e in regula. orice firma serioasa are coordonatele pe cutie si chiar pe produs. Am avut curiozitatea sa dau cautare pe net la "DELIMANO" si "Delimano Italia". Se gasesc numai referintze romanesti! Firma Alluflon are site, produce tot felul de vase cu ceramica, dar nu gasesti acolo nici urma de produs Dry Cooker!!! Distribuitorul roman, Studio Moderna, vad ca e o firma care vinde numai in Europa de Est. Culmea este ca nu am gasit in cutie nici instructiuni. De pe site de aici am inteles cam cum stau lucrurile, dar poate imi dati o mana de ajutor pana luni, cand o sa sun la magazin. Oricum, imi miroase a ceva cam prea romanesc... E exclus ca, daca dai pe orice motor de cautare, sa nu gasesti producatorul (sau producatorii) de Dry Cooker!

    RăspundețiȘtergere
  53. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu vreo lamurire. Sunt sigura ca cei de la Delimano sunt in masura sa-ti raspunda la intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  54. http://www.delimanotv.com/?tn=productview&pid=175175
    Sediul central Studio Moderna este in Slovenia, nu Italia. Probabil ca in Italia doar se fac, nu are legatura cu firma mama.
    Incerc sa aflu daca aceasta tigaie este intr-adevar sanatoasa sau pacaleala pe bani multi. Inca nu m-am lamurit. Faptul ca nu se lipeste poate ca are leg cu faptul ca acel strat de ceramica are substante nocive la fel ca si teflonul. Un exemplu bun ar fi faptul ca eu am o cratita din ceramica integral, foarte grea si nu pot praji nimic in ea pentru ca se lipeste. Am luat-o doar pentru a incalzi mancarea in ea.

    RăspundețiȘtergere
  55. Am cumparat tigaia Dry Cooker din magazinul Top Shop din Afi Cotroceni acum cateva luni. Este buna, nu foarte buna.Am facut pulpe de pui, ciuperci, cartofi, cotlete de porc, mici, ficatei de pui,pandispan si carnaciori. Pulpele de pui le-am pus cu piele,cand am facut cartofi am pus cateva linguri de ulei pt ca altfel se ardeau, cu ulei se rumenesc.Ciupercile si-au lasat zeama ca a trebuit sa scurg surplusul. Daca nu pun carne grasa se lipeste si trebuie sa o las la inmuiat.
    Acum au reclama cu ,,transport gratuit ''pana pe 15 aprilie,dar daca suni la ei afli ca tigaia se livreaza impreuna cu mixerul,o razatoare si un set de ustensile, si cu transportul te costa 250 lei. Transportul gratuit din reclama se aplica doar daca dai comanda in valoare de 400 lei. Asta nu e reclama mincinoasa?

    RăspundețiȘtergere
  56. AM CUMPARAT SI EU DAR ESTE O PORCARIE MARE.DECI ATENTIE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Poate ne spui si de ce o consideri o porcarie si ce anume nu ti-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  58. Ieri am achizitionat Tigaia Delimano Dry Cooker Ceramica, am facut cartofi prajiti...o prima impresie:
    1. i-am pus pe foc mic (la cel mijlociu dadeau sa se arda langa "horn"
    2. durata de pregatire undeva la 30-40 min.
    3. impresionant!...nu s-au lipit deloc iar tigaia s-a curatat ca in reclama...cu un servetel de hartie
    4. ..cu specificatia ca am pus 2 linguri ulei, insa, mult mai putin decat la o alta pregatire
    5. Cartofii au iesit gustosi si cred, mult mai sanatosi
    6. La cum s-a curatat ma tenteaza setul complet, cred ca merita...

    Sper sa mai gasesc site-ul (peste care am dat din intamplare cautand si alte pareri apropo de tigaia minune)si sa va mai impartasesc din experienta mea cu tigaia/le Delimano.

    Concluzie: multumita si tentata de noi achizitii (cu toate ca preturile sunt destul de piparate!!)

    RăspundețiȘtergere
  59. nu stiu cum puteti voi sa va dati seama daca legumele si fructele isi pastreaza vitaminele probabil ca aveti voi o metoda mai speciala :) poate ca ies bune la gust asta nu inseamna ca sunt si sanatoasa.... oricum carnatii si carnea din pozele de mai sus sigur nu sunt grase:))

    RăspundețiȘtergere
  60. Mai citeste o data ce am scris la fiecare preparat in parte si apoi mai discutam. :))

    RăspundețiȘtergere
  61. Revin cu noi pareri...(anonim 17 apr.)

    Am cumparat Mega-Set-ul din ceramica Delimano; dupa cum va spuneam, prima achizitie m-a convins.
    Am facut clatite, peste, friptura, omleta, etc. Astazi am completat sirul preparatelor cu un gratar din ficatei si carnaciori + orez.
    Daca pana acum inca mai tineam vechile oale la indemana, azi m-am hotarat sa ma despart, cu bucurie, de ele.
    DE CE???? Gratarul s- a curatat cat ai zice "ficatei":))), iar de craticioara cu orez nu s-a lipit nici un bob!!
    Ponturi:
    1. imediat ce eliberez tigaia o bag sub apa si dau cu un burete fin...in 3 sec, e gata curata!
    2. pun un pic de ulei,cateva picaturi...mancarea nu e uscata si e mai gustoasa!
    Nu fac reclama, mai ales ca am lasat pana acum la Top-shop(in speta, delimano) peste 1000 Ron, insa merita...
    Sunt curioasa sa vad cum se manifesta in timp (pe garantie scrie 5 ani!!).
    p.s. am scris deoarece pe mine m-au ajutat sfaturile de aici in alegerea mea si la primele intrebuintari ale dry cooker-ului, asa ca sper sa va fiu si eu de folos.

    RăspundețiȘtergere
  62. pt nona-, te rog frumos poti sa-mi spui setul are mai multe cratiti si craticioare la fiecare ce cantitate are? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  63. BUNA ZIUA, AM COMANDAT SI EU 2 TIGAI DRY COOKER NU CERAMICA, TEFLONATA, ASTAZI AM PRIMIT, CAPACUL ESTE DIN TABLA EMAILATA LA AMBELE CAPACE SMALTUL ESTE SARIT, SUNT FABRICATE LA MEDIAS, CEEA CE NU MI SA ZIS LA COMANDA, INCA NU LE-AM INCERCAT, DAR AMBALAJUL SI CALITATEA LASA DE DORIT, PRETUL 99,OO LEI/BUC.

    RăspundețiȘtergere
  64. Edith, cred ca ar trebui sa te adresezi celor care ti-au trimis comanda. Daca e din vina lor si ti-au trimis altceva decat ceea ce ai comandat, ar trebui sa ti le schimbe, daca nu sa-ti dea banii inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  65. Tigaia dry cooker este fabricata in slovenia nu unde se spune italia un produs Delimano origilal are stantat pe fundul produsului made in italy si srie Delimano, culoarea produsului este gri

    RăspundețiȘtergere
  66. Am achiziționat și eu 2 vase de la Delimano. Îmi place să am tot felul de vase pentru gătit și cum le-am văzut m-am gândit că ar fi bune. Prima achiziție a fost o tigaie de 28 de cm care își merită într-adevăr banii. Totul se gătește bine, iese crocant și fără multă grăsime. Cu dry cooker am constatat că e o mare păcăleală/țeapă care m-a costat 2.000.000 (200 lei noi). E veritabilă, e scumpă, nu are nici un fel de instrucțiuni de gătit, cartofii se lipesc foarte frumos în ea, gătitul durează mai mult decât gătește Jamie Oliver în 30 de minute vreo 7 feluri de mâncare, legumele se lipesc și dacă vrei să le întorci trebuie să ridici capacul deci, se duce aburul și căldura. Tigaia trebuie spălată imediat și cu sârguință (dar fără să freci stratul ceramic) fiindcă se înegrește. Am gătit în ea pește și cartofi și a ajuns neagră. Cartofii s-au lipit într-un strat gros, s-au sfărâmat și nu arătau a cartofi prăjiți sau copți. Peștele mai mult s-a fiert după care în tigaie s-a format acel strat negru care,deși dă gust, e foarte toxic. Mă gândesc să o trimit celor de la Delimano sau celor de la protecția consumatorului, mai ales că nu are instrucțiuni decât pentru spălat nu și pentru gătit. Așa că eu mă declar totel nemulțumită de dry cooker.

    RăspundețiȘtergere
  67. Eu folosesc Dry Cooker de la Delimano, cel teflonat, nu cel ceramic. Sunt extrem de multumita de ea, uneori se mai prind ingredientele dar doar daca focul este prea puternic. In rest, chiar daca se prind, este foarte usot de curatat si toate mancarurile au avut un gust foarte bun. In general folosesc foarte putin unt pe care-l pun deasupra carnii, dau putin ulei de masline.
    Mai spus spunea cineva ca transportul este 250lei ceea ce este o minciuna. Este foarte simplu de vizitat site-ul lor, transportul variaza in functie de localitatea in care te afli si este afisat inainte de efectuarea platii. Pentru codul meu postal din Ploiesti transportul este de 26ron pentru dry cooker din ceramica la 199ron.

    RăspundețiȘtergere
  68. Am impresia ca unii dintre voi,pur si simplu scrieti la misto.Tigaia este foarte buna.Nu se prinde mancarea.Eu am gatit omleta,ochiuri fara ulei!Nu s-a prins nimic asa cum pretindeti unii care probabil nici nu faceti mancare,de fapt.

    RăspundețiȘtergere