Oua umplute cu ton
O varianta delicioasa a clasicelor oua umplute, perfecte pentru o gustare sau pentru un platou cu aperitive.
6 oua
1 conserva ton in suc propriu
1/2 lamaie
1/2 lingurita mustar
1 fir de ceapa verde
cateva fire marar verde
ulei de maline
sare si piper
Ouale se fierb in apa cu sare si 1 lingurita de otet, timp de 15 minute. Se tin cateva minute in apa rece, apoi se curata de coaja. Cu un cutit bine ascutit se taie pe jumatate.
Tonul se marunteste bine cu furculita, la fel si galbenusurile de ou, apoi le amestecam.
Eu am folosit doar 4 galbenusuri, voi puteti folosi cate doriti.
Adaugam ceapa verde taiata marunt, mararul tocat, mustarul si zeama de lamaie.
Puteti folosi mai multa zeama de lamaie, daca va place mai acru. Sau puteti pune si un castravete murat.
Saram si piperam dupa gust, apoi adaugam cate putin ulei de masline pana compozitia incepe sa se lege si devine omogena.
Cu acesta compozitie umplem jumatatile de albusuri.
Pofta buna!
Eu am venit deja la micul dejun :-??
RăspundețiȘtergereFugi si strange macar paturile, tu :)))))
Ti pup, zi faina!
Masa era deja pregatita de aseara pentru cei ce se trezesc dis de dimineata. Asa ca tine, nu ca mine. :)))
RăspundețiȘtergereZi frumoasa si tie! :*
Prezentare minunata, iar de oua nu mai vorbesc!
RăspundețiȘtergerePupici si weekend placut!
J'adore et j'en fait souvent c'est une excellente entrée!
RăspundețiȘtergereBisous
Ador combinatia de ton cu oua !!! Ptr mine e perfecta !! ;)
RăspundețiȘtergereWeek-end placut iti doresc !!!
Imi place tonul oricum si ouale tale umplute arata tare bine! pup
RăspundețiȘtergereAm oua de tara, ton am, lamaie, mustar, ceapa verde - bifat! Marar? Nuuuuuuuu. Perfect deci! Maine dimineata am treaba.
RăspundețiȘtergerePS De fiecare data imi vine sa te laud pentru fotografiile astea minunate! O fac si de data asta. Felicitari!
Delicioase! mi s-a facut o poft de nu se poate.. nu am mai mincat asa ceva de prea multa vreme
RăspundețiȘtergere